نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:63
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه ای بر معرفی مفاهیم فنی لنزها
شناخت کلی لنزها
شارپنس
زاویه دید
عمق میدان
چگونه از عمق میدان بهترین استفاده را بکنیم؟
پرسپکتیو
کارکرد عدسی (لنز)ها در دوربین های دیجیتال
چرا لنز مهم است؟
کدام مدل لنز مناسب تر است؟
انواع لنز های موجود کدامند؟
قابلیت های اضافی دیگر
نکته آخر
اهمیت سنسور در دوربین‌های دیجیتال
انواع مختلف دوربین‌های دیجیتال
سنسور دوربین‌های دیجیتال
سنسورهای امروزی
چرا اندازه یک سنسور اهمیت دارد؟
چرا سنسورها اندازه ها‌ی متفاوتی دارند؟
نمایی از یک دوربین DSLR
اندازه سنسور و ضریب‌ها
کنتراست لنز و جداول MTF
چه چیز رنگ کنتراست را ایجاد می کند؟
جدول MTF چیست؟
کنتراست لنز و خطاهای رایج
اهمیت کنتراست لنز
تفرق نور
اعوجاج تصویر
انحنای تصویر
خطای کروی
کما (Coma)
انعکاس تصویر
خطای رنگی
لنز داخل چشمی (IOL)
تاریخچه
تکنیک عمل
نتایج
مزایا
معایب و عوارض
گزارش نتایج و عوارض عمل فیکو و کارگذاری لنز داخل
چشمی
هدف
روش پژوهش
نتایج
نتیجه گیری
فهرست منابع

فهرست اشکال:
تاثیر تغییر فاصله کانونی بر پرسپکتیو تصویر
تصویر برش خورده ۱۰۰ درصد غیر فشرده
تصویر برش خورده ۱۰۰ درصد غیر فشرده
در f/4 عمق میدان کاملا باریک است
در f/16 عمق میدان کاملا باز است
دیافراگم:f/5.6، اندازه سوژه : 2 سانتیمتر
دیافراگم: f/5.6، اندازه سوژه: 3-4کیلومتر
ابعاد سنسورهای دیجیتال
سنسور CMOS شرکت سونی
تکنولوژی Bayer
تصاویر گرفته شده توسط یک دوربین عکاسی
سنسور Foveon

فهرست جداول:
مقایسه اندازه سنسور دوربین‌ها

مقدمه ای بر معرفی مفاهیم فنی لنزها:
مطلب پیش روی شما در واقع مقدمه‌ای است بر یک سلسله مطالب در تشریح ویژگیهای فنی لنز‌های شرکت نیکون. اما پیش از ورود به آن مطالب، به نظر می رسد که لازم است مقدمه ای بر مفاهیم اولیه و پایه‌ای لنزها داشته باشیم که به آغاز مطالب بعدی کمک خواهد کرد.
بر روی هر لنز عکاسی یک سری مشخصات برای معرفی لنز حک شده است. مهم ترین آن ها را به سادگی در رینگ جلوی هر لنزی خواهید یافت. این مشخصات شامل: نام شرکت سازنده، فاصله کانونی، بازترین دهانه دیافراگم و اندازه قطر رینگ لنز جلوی لنز است. اجازه بدهید از آخر به اول برگردیم. این آخری که همراه علامت Ø قطر رینگ جلوی لنز را به میلیمتر نشان می دهد، که مشخص کننده اندازه فیلترها میباشد.
بازترین عدد دیافراگم به شکلهای مختلف نوشته می شود، بطور مثال 1:1.4D یا f/1.4D. احتمالا بسیاری از شما از کتاب فیزیک دوم دبیرستان فرمول ساده‌ای را به خاطر دارید که عدد دیافراگم با آن محاسبه می شد. عدد دیافراگم برابر است با فاصله کانونی تقسیم بر دهانه مفید لنز. به کمک این فرمول دو نکته را می توانیم تشریح کنیم. اول آن که، این فرمول نشان می دهد که عدد دیافراگم رابطه معکوس با دهانه مفید لنز دارد.
در نتیجه کوچکتر بودن این عدد، نشان دهنده دیافراگم بازتر است. پس هر چه بازترین عدد دیافراگم لنز کوچک ترتر باشد نشان می دهد که لنز می تواند مقدار بیشتری نور را از خود در بازترین حالت لنز عبور دهد. در نتیجه عکاس می تواند با سرعت بالاتر فیلم یا سنسور را در معرض نور قرار دهد.
به همین جهت هر چه این عدد کوچک تر باشد اصطلاحا می گویند لنز سریع تر است. نکته دوم آن که، همان طور که در فرمول دیدیم این عدد به فاصله کانونی نیز وابسته است. به همین جهت است که شما بروی لنزهای با فاصله کانونی متغییر (زوم) برای بازترین عدد دیافراگم دو عدد به جای یک عدد خواهید دید مثلا f/ 3.4-5.6. این اعداد در واقع معادل عدد دیافراگم برای بازترین وضعیت دیافراگم در وایدترین و تله‌ترین حالت لنز است.
به فاصله کانونی میرسیم، همه می دانند که تقریبا مهم ترین ویژگی هر لنز را با این عدد معرفی می کنند و عموما دسته بندی لنزها بر اساس این عدد انجام می شود. ما لنزها را به دو دسته عمومی، لنزهای با فاصله کانونی ثابت و متغیر (زوم) تقسیم می کنیم. از طرف دیگر ما لنزها را با سه اصطلاح واید، نرمال و تله دسته بندی میکنیم. بطور عمومی لنزهای با فاصله کانونی کمتر از لنز نرمال را واید نامیده و به لنزهای با فاصله کانونی طولانی تر از لنز نرمال تله گفته می شود.
از نظر اپتیکی لنزی که دارای زاویه دید 45 درجه باشد لنز نرمال گفته می شود. به واسطه عمومیت دوربین‌های 135 اغلب عکاسان مبتدی تصور می کنند که هر لنز 50 میلیمتری، لنز نرمال است. در حالی که، لنزی دارای زاویه دید 45 درجه است که : دارای فاصله کانونی برابر قطر گیت دوربین باشد، اندازه گیت همان اندازه نگاتیو یا سنسور دوربین است. از آن جایی که اندازه استاندارد نگاتیو دوربین های 135 به اندازه 24*36 میلیمتر است. پس در واقع لنز نرمال برای این دوربین‌ها دارای فاصله کانونی 43 میلیمتر خواهد بود.



:: برچسب‌ها: برق, تكنولوژی, دانلود پایان نامه, دوربین, دوربین عکاسی, دوربین های دیجیتال, زاویه دید, سنسور, شارپنس, عمق میدان, عکاسی, فاصله کانونی, لنز, پرسپکتیو ,
:: بازدید از این مطلب : 76
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 شهريور 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:73
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
پیش گفتار
چرا انرژی خورشیدی؟
سوخت های فسیلی
چوب، فضولات گیاهی، حیوانی و انسانی
دیگر انرژی ها
واکنش های هسته ای
واکنش هسته ای فیژن
واکنش هسته ای فیوژن
انرژی خورشید
فصل اول
آشنایی با برج نیرو
مقدمه
اجزا برج نیرو
دودکش
توربین و ژنراتور
کلکتور
امکانات بهره برداری اضافی
فصل دوم
انتقال انرژی از طریق تشعشع
مقدمه
خواص تشعشعی
قانون پلانک
قانون جابجایی وین
قانون استفان – بولتزمن
قانون کیرشهف
قانون کسینوسی لامبرت
قانون جذب لامبرت
تشعشع خورشید
اثر فاصله زمین از خورشید
تاثیر زاویه میل
صفحات پوششی
اثر صفحات پوششی بر روی تشعشع خورشید
قابلیت انعکاس پوشش
قابلیت عبوردهی پوشش
قابلیت جذب پوشش
جنس پوشش
اثر رنگ بر روی جذب انرژی تشعشعی
فصل سوم
محاسبات دودکش
فشار رانش
راندمان دودکش
تلفات اصطکاکی
فصل چهارم
محاسبات توربین
توان کلی
توان ماکزیمم
توان واقعی
نیروهای وارد بر پره ها
فصل پنجم
مختصری در مورد کلکتور
بالانس انرژی
فصل ششم
ارزیابی اقتصادی برج های نیرو
بررسی هزینه مخصوص
مقایسه برج نیرو با سایر نیروگاه ها
تولید برق بدون مصرف سوخت
بدون مصرف آب
بدون آلودگی محیط زیست
عمر زیاد
بهره برداری کم
احتیاج کم به لوازم یدکی
فصل هفتم
برج آزمایشی مانزانارس و نتایج حاصل از آن
مقدمه
مشخصات برج آزمایشی
مدهای بهره برداری توربین
مراجع

چکیده:
در شرایط کنونی، تلاش در جهت خودکفایی و رفع وابستگی های تکنولوژی کشورمان، یکی از مبرم ترین وظایف آحاد ملت ایران است و هر کس بنا به موقعیت خویش بایستی در این راستا گام بردارد. یکی از صنایع کشور که پیشرفت دیگر صنایع در گرو پیشرفت و توسعه آن است، صنعت برق میباشد. نیروگاه های موجود تولید برق از تکنولوژی بسیار بالایی برخوردارند، بطوریکه در حال حاضر طراحی و ساخت آن ها در انحصار چند کشور خاص میباشد. با توجه به این که رسیدن به این تکنولوژی در آینده نزدیک برای مان مقدور نیست، این سوال پیش می آید که برای تامین انرژی بدون نیاز به تکنولوژی وارداتی چه باید کرد؟ برج نیرو پاسخ مناسبی است به این سوال چرا که از یک سو بحران انرژی را حل کرده و از سوی دیگر با داشتن تکنولوژی ساده و در عین حال مناسب برای شرایط اقلیمی کشورمان میتواند ما را در تامین انرژی مورد نیاز یاری نماید.
در ابتدا پیش گفتاری در مورد بحران انرژی در جهان آورده شده و در ادامه آن مقایسه ای اجمالی بین انواع انرژی های موجود و لزوم استفاده از انرژی خورشید مورد بررسی قرار گرفته است.
در فصل اول پس از آشنایی مقدماتی با برج نیرو، مختصری در مورد کیفیت ساختمانی اجزاء برج و عملکرد آن ها بیان شده و نهایتاً امکانات بهره برداری اضافی و افزایش راندمان در برج های نیرو مطرح شده است.
فصل دوم به تئوری تشعشع خورشید اختصاص داده شده. در این قسمت با توجه به نیازی که مشاهده گردید ابتدا مکانیزم پدیده تشعشع و قوانین مربوط به آن بطور خیلی مختصر گفته شده است. در ادامه مطلب، تشعشع خورشید و عواملی که بر روی شدت تشعشع آن اثر میگذارند و نهایتاً پوشش ها بررسی شده اند.
فصل سوم شامل محاسبات دودکش است. در این فصل فشار رانش دودکش، دمای هوای خروجی از دودکش، تلفات دودکش و بالاخره راندمان دودکش مطرح شده است.
در فصل چهارم به بررسی تئوریک توربین پرداخته شده است. ابتدا با داشتن افت فشار در دو طرف پروانه قدرت ماکزیمم توربین محاسبه شده و سپس با داشتن قدرت ماکزیمم، فاکتور بتز، برای این نوع توربین خاص بدست آمده است. نهایتاً توان واقعی و نیروی وارد بر پره ها، مورد بررسی قرار گرفته اند.
فصل پنجم شامل اطلاعات مختصری در مورد کلکتور است. در این فصل به بررسی بالانس انرژی در کلکتور، پرداخته شده است. همچنین مقایسه ای بین بالانس انرژی برج های نیرو و سایر نیروگاه های خورشیدی انجام شده است.
فصل ششم به ارزیابی اقتصادی برج های نیرو اختصاص داده شده. در این قسمت ابتدا، هزینه مخصوص اجزاء مختلف (دودکش، توربین، کلکتور) و سپس هزینه مخصوص کل پروژه برای دو نوع پوشش شیشه ای و پلاستیکی مورد بررسی قرار گرفته است. در ادامه برخی از مزیت های برج نیرو نسبت به سایر نیروگاه ها، بیان شده است.
در فصل آخر مشخصات و نتایج حاصل از اولین برج نیروی آزمایشی که در مانزانارس اسپانیا احداث گردیده آورده شده است.



:: برچسب‌ها: اصطكاك, انتقال انرژی, انرژی خورشیدی, بالانس انرژی, برج نيرو, تشعشع, تكنولوژی, توربين, جنس پوشش, خورشيد, دانلود پایان نامه, دودكش, راندمان, سوخت فسیلی, صفحات پوششی, فشار رانش, فضولات گياهی, قانون جذب لامبرت, قانون كيرشهف, كلكتور, محيط زيست, مصرف سوخت, مکانیک, نيروگاه, پتانسیل, چوب, ژنراتور ,
:: بازدید از این مطلب : 79
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 شهريور 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:24
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
فصل یکم
فصل دوم
فصل سوم
EIB
ویژگی های سیستم پایه
پروتکل X10
امکانات ویژه حفاظتی
پروتکل X10
فصل چهارم
سیستم برکر
KNX/EIB چیست؟
کنترل هوشمند خانه و ساختمان
فصل پنجم
شبکه اترنت چیست؟
فصل ششم
پروتکل وب و دیگر پروتکل ها
منابع

چکیده:
پروژه تعریف شده در مورد اتوماسیون بوسیله اینترنت است که می توان آن را بعنوان کنترل وسایل مورد نظر از راه دور به وسیله اینترنت تعریف نمود وسایل مورد نظر ما می تواند یک گرم کننده یا کولر یا پرده های پنجره و یا سیستم حفاضتی یک ساختمان باشد به طریقی که ما بتوانیم آن ها را در محلی که حضور فیزیکی نداریم کنترل کنیم
در این پروژه از یک میکرو بعنوان مغز اصلی استفاده شده و در واقع به نوعی برنامه ریزی شده که بتواند دمای محیط را اندازه گیری کند و بوسیله اینترنت روی آدرس اینترنتی ما نمایش دهد.



:: برچسب‌ها: آدرس اینترنتی, اتوماسیون, اینترنت, برق, برنامه ریزی, حفاظت, دانلود پایان نامه, ساختمان, سیستم برکر, شبکه اترنت, پروتکل, پروتکل وب, کنترل هوشمند خانه, کنترل وسایل, کولر, گرم کننده ,
:: بازدید از این مطلب : 86
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 شهريور 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:62
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
مفهوم انقلاب
انقلاب از دیدگاه اسلام
انقلاب اسلامی
فرایند انقلاب اسلامی
ماهیت انقلاب اسلامی
بزرگ‏ ترین تحول قرن بیستم
انقلاب آزادی‏ بخش
انقلاب اجتماعی
انقلاب اسلامی و همگانی
زمینه‏ های تاثیر پذیری جنبش‏ های اسلامی از انقلاب اسلامی ایران
انقلاب اثر گذار
عقیده مشترک
هدف مشترک
وحدت‏ طلبی و مردم‏ گرایی
تاثیر انقلاب اسلامی ایران بر جنبش‏ های سیاسی اسلامی
جهان‏ شمولی
بازتاب انقلاب نور در جهان
آسیای مرکزی
جنوب شرقی آسیا
لبنان و فلسطین
غرب و آمریکا
ویژگی‏ های انقلاب اسلامی
گرایش دینی
مردمی بودن انقلاب
رهبری و مرجعیت
اصالت
اسلامی و دینی بودن انقلاب ایران
خاستگاه عاشورایی انقلاب
گونه‏ های تاثیر فرهنگ عاشورا در پیدایش انقلاب اسلامی
فرهنگ عاشورا و پیروزی انقلاب اسلامی
فرهنگ عاشورا و تداوم انقلاب
شعارهای راهبردی
ضرورت شناخت انقلاب اسلامى
دریافت ارزش انقلاب
جلوگیرى از انحراف انقلاب
تثبیت انقلاب
تداوم انقلاب
صدور انقلاب
ماهیت انقلاب
نظریه اقتصادى
نظریه سیاسى
نظریه ایدئولوژیکى
ماهیت انقلاب کبیر ایران چیست؟
عقیده و آرمان
آزادى
اسلامیت انقلاب
هویت اسلامى انقلاب و توطئه هاى دشمنان
بهره گیرى فریبکارانه از اصطلاحات ظاهر پسند
بررسى انقلاب از نظر کمیت
بررسى انقلاب از نظر کیفیت
بررسى انقلاب از نظر رهبرى
متولى و وارث انقلاب
علل و عوامل انقلاب
مذهب
اسلام زدایی نظام حاکم
مبانی نظری تحقیق
منشا تحولات اجتماعی
مبنای فکری و نظری انقلاب‏
مدل راهنما برای اندیشه انقلاب اسلامی
جریان‏ های فکری ایران‏
جریان‏ های فکری قبل از 1332
تحولات داخلی و خارجی در اوایل دهه 1340
حاکمیت آمریکا بر ایران و تحمیل اصلاحات اقتصادی و اجتماعی
وضع دین در جامعه و انحطاط مسلمانان‏
رحلت آیه اللَّه بروجردی و تحول در مرجعیت و حوزه‏ ها
قیام پانزده خرداد 42
اندیشه انقلاب اسلامی
نتیجه‏ گیری
منابع

مقدمه:
بررسی تحلیلی تاریخ دو قرن اخیر ایران، به خصوص سال های پس از ۱۳۰۰ از جهات بسیاری حائز اهمیت است. چگونگی نفوذ،‌ حضور و سلطه استعمار و جابه‌جایی دو امپراتوری استعماری و چگونگی برخورد جریان های فکری مختلف با مسائل سیاسی و فرهنگی و همچنین نقش مردم از زمان های مختلف و تاثیر حضور آنان در تحولات سیاسی و اجتماعی، برای سیاست گزاران و مدیران کشور بشدت مورد نیاز میباشد. علل و عوامل شکل‌گیری و چگونگی روند انقلاب اسلامی از دهه ۴۰ تا کنون همچنان مورد بحث و بررسی و اختلاف نظر میباشد. هر یک از گروه ها و جریان های سیاسی و اعتقادی به گونه‌ای موضوع را تجزیه وتحلیل و نتیجه گیری کرده‌اند.
اگر چه بسیاری سعی کرده‌اند این انقلاب را در ردیف سایر انقلاب ها و تحولات معمول دنیا بدانند اما در عمل نظرات آنان با واقعیت ها فاصله زیادی دارد. زیرا نیروی این انقلاب مردمی و اسلامی بدون هیچ‌گونه مرزبندی طبقاتی و گروهی بوده و ایدئولوژی آن اسلام ناب محمدی صلی الله علیه و آله میباشد که سازش با نظام های رایج دنیا ندارد و رهبری آن توسط یکی از مردان کم نظیر تاریخ حضرت امام خمینی (ره) با ویژگی های خاص خود بود. به همین دلیل جریانات و تحولات قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی مخالف غالب تحلیل ها و پیش بینی‌های سیاست مداران و تحلیل گران سیاسی بود. واقعیت این است که دنیا با چنین انقلابی آشنایی نداشت و لذا در برخورد با آن نیز شیوه‌ها و روش های معمول را به کار میگرفت که کارآیی و تاثیر چندانی در سیر جریان دیده نشد. اگر نظرهای مختلفی که در مورد علل تکوین وداوم انقلاب مطرح شده تدوین شود طبعاً صاحب نظران داخلی تایید میکنند، این است که عوامل اساسی انقلاب عبارتند از :
1) رهبری حضرت امام خمینی (ره) رهبر کبیر انقلاب اسلامی و بنیانگذار جمهوری اسلامی که با شیوه‌ای استثنایی و فوق‌العاده‌ رهبری و فرماندهی را به عهده گرفتند و تا پیروزی نهایی هدایت جریانات را به نحو احسن انجام دادند. ویژگی های شخصی و رهبری امام خود موضوع بحثی جدید در جامعه شناسی سیاسی میباشد.
2) حضور یکپارچه و متحد مردم در تمامی صحنه‌ها قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، آنچنان توان و قوتی ایجاد نمود که هیچگونه امکانی برای مقابله با آن در اختیار رژیم شاه و اربابانش نبود.
3) اعتقاد به اسلام و موازین و ارزش های آن و همچنین عشق به خاندان پیامبر و اسوه بودن آنان برای مردم و الهام از زندگی و شهادت آنان در راه خدا خصوصاً درس گرفتن از عاشورا، آنچنان تحولی به وجود آورد که نه تنها برای خارجیان بلکه برای سران و کارگزاران سیاسی و امنیتی رژیم شاه هم بخوبی شناخته شده نبود.
به همین دلیل در کلیه تجزیه و تحلیل های سیاسی و اقتصادی و امنیتی اعتقادات مردم و نقش و نفوذ علما مورد توجه نبود و اتفاقاً‌ مهم ترین انگیزه انقلاب هم بی‌اعتنایی و تضعیف اسلام در امور مختلف کشور توسط رژیم شاه بود. بعضی تلاش کرده‌اند تا مدرنیسم و صنعتی شدن، توسعه ارتباطات و مبادلات با غرب را علت اصلی بروز انقلاب اسلامی تحلیل و تبلیغ نمایند اما واقعیت این است که مقابله با مظاهر فاسد فرهنگ غرب و تهاجم همه جانبه سلطه استعماری برای از بین بردن هویت اعتقادی و فرهنگی یکی از عوامل اصلی انقلاب مردم مسلمان بود. زیرا اسلام با روابط مناسب و سازنده و مبادلات منطقی مخالف نیست بلکه تایید کننده و مشوق است. بطور خلاصه میتوان گفت ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ نه تنها سرآغاز دوران جدیدی در تاریخ تحولات ایران بود، بلکه تغییرات زیادی را در سطح منطقه و در سطح بین‌المللی به دنبال داشته است.



:: برچسب‌ها: انديشه, انقلاب اثر گذار, انقلاب اسلامی, تحولات فكری, جهان شمولی, دانلود پروژه, دیدگاه اسلام, رهبری, عاشورا, فرهنگ عاشورا, مرجعیت, مردم گرایی, مفهوم انقلاب, وحدت طلبی, پیروزی انقلاب اسلامی, گرایش دینی ,
:: بازدید از این مطلب : 88
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 شهريور 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:61
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
روند کلی میکروبلاگ
فصل اول : کلیات پروژه
مقدمه
قابلیت ها
قابلیت ورود یکتا
تعیین سطح دسترسی به اطلاعات
عضویت
حساب کاربری
جست و جو کردن
ارسال و دریافت پیام
پیشنهادات
دنبال کردن افراد
رویدادها
تکنولوژی
Entity Framework
ASP.Net MVC3
اجزای تشکیل دهنده معماری MVC
مدل
نمایشگر
کنترل گر
LINQ
متدولوژی
تعریف متدولوژی
ذینفعان
اعضای سایت
فصل دوم : پروژه میکروبلاگ
مقدمه
شرح نمودار USECASE
روابط بین Usecase
رابطه عام/خاص
رابطه در برداشتن
رابطه گسترش دادن
جزئیات USECASE و فرم های مرتبط
Usecase جستجوی فرد
فرم Search User
Usecase ثبت پست
فرم Create Post
Usecase ثبت نام کردن
فرم Registeration
Usecase جستجوی پست
Usecase ارائه پیشنهادات
Usecase نظر دادن در مورد پست
فرم Create Comment
Usecase دنبال کردن شخص
فرم Following
Usecase ارسال دعوت نامه
Usecase ثبت پست در لیست
Usecase اعلام رویداد به افراد
Usecase ارسال پیام
فرم Send Message
Usecase ورود به سیستم
فرم Login
Usecase تنظیمات کاربری
فصل سوم : جداول پایگاه داده
مقدمه
مدل موجودیت
ENTITY های پروژه
Account Setting
Users
Posts
Messages
Follows
Comment
Categories
جداول پروژه
AccountSetting
Aspnet_Users
Category
Comment
Follow
Message
Posts
نتیجه گیری
فهرست واژگان
نمونه کدها
منابع و ماخذ

فهرست جداول:
جدول AccountSetting
جدول Users
جدول Categories
جدول Comments
جدول Follows
جدول Messages
جدول Posts

فهرست شکل ها:
معماری سه لایه
نمودار Usecase
فرم Search User
فرم Create Post
فرم Registeration
فرم CreateComment
فرم Following
فرم Send Message
فرم Login
نمودار موجودیت Membership
نمودار موجودیت
AccountSetting
aspnet Users
Post
Message
Follow
Comment
Category

چکیده:
پروژه پیش رو طراحی یک میکروبلاگ میباشد. این وب سایت، وب سایتی اجتماعی که قابلیت اطلاع رسانی نسبتاً گسترده ای در قالب وبلاگ نویسی دارد، ولی با وبلاگ نویسی سنتی متفاوت است. در میکروبلاگ کاربران محتوای پست های خود را با تعداد کاراکتری محدود و یا از طریق یک عکس، یا ویدئو یا یک لینک به مخاطبان خود اطلاع رسانی میکنند، که این اطلاع رسانی در صورتی که شخصی، شخص دیگری را دنبال کرده باشد قابل دسترسی میباشد.

مقدمه:
در حال حاضر میکروبلاگ ها یکی از روش های اطلاع رسانی جهانی در کنار وب سایت های شبکه های اجتماعی هستند، یکی از بزرگ ترین میکروبلاگ های جهانی وب سایت توییتر (Twitter) است که پایگاه اطلاع رسانی بزرگی میباشد. اولین میکروبلاگ به نام tumblelogs بوده است. برخی از خدماتی که میکروبلاگ ها ارائه میدهند از قبیل: تنظیمات حریم خصوصی که به کاربران اجازه میدهد تا چه کسانی اطلاعات کاربر را ببینند که بخشی از این نمایش با ویژگی دنبال کردن یکدیگر امکان پذیر است. ارسال وب نوشته ها به صورت متنی، یا عکس و یا ویدئو، ارسال پیام خصوصی به افرادی که همدیگر را دنبال کرده اند.

روندکلی میکروبلاگ:
کاربران برای وارد شدن به سایت ابتدا میبایست ثبت نام کنند، در این حالت به امکانات سایت دسترسی مییابند. از جمله امکانات در نظر گرفته شده برای اعضا تنظیم اطلاعات کاربری، جست و جوکردن اعضا، ثبت پست، دنبال کردن اعضا بمنظور مشاهده پست ها و ارسال پیغام خصوصی به وی میباشد. در میکروبلاگ کاربران محتوای پست های خود را با تعداد کاراکتری محدود و یا از طریق یک عکس، یا ویدئو یا یک لینک به مخاطبان خود اطلاع رسانی میکنند، که این اطلاع رسانی در صورتیکه شخصی، شخص دیگری را دنبال کرده باشد قابل دسترسی میباشد.اعضا بمنظور مشاهده پست سایرین ابتدا می بایست از طریق جست و جوکردن، شخص مورد نظر را دنبال کند تا این امکان به وی داده شود. با این کار میتوان نظر خود را در رابطه با پست های نمایش داده شده در سیستم ثبت کند.



:: برچسب‌ها: اطلاع رسانی, اعضای سایت, تحلیل و طراحی, تنظیمات کاربری, تکنولوژی, حساب کاربری, دانلود پایان نامه, دعوت نامه, رویداد, شبکه های اجتماعی, عضویت, متدولوژی, مهندسی کامپیوتر, میکروبلاگ, نمایشگر, ورود به سیستم, پیشنهادات, کاراکتر, کنترل گر ,
:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 شهريور 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:88
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
فصل اول
آشنایی با روشهای استخراج و مراحل انتخاب یک روش مناسب جهت استخراج
انتخاب روش روباز یا زیرزمینی با استفاده از نسبت باطله برداری مجاز
مراحل انتخاب روش استخراج
خصوصیات فیزیکی و زمین شناسی کانسار
شرایط ژئومکانیکی زمین
هزینه های عملیاتی و سرمایه گذاری
نرخ تولید
دسترسی و هزینه کارگران ماهر
میزان تاثیر گذاری بر محیط زیست
تقسیم بندی روشهای استخراج معادن روباز
روش استخراج تک پله ای
روش استخراج چند پله ای
روش استخراج سطح برداری
روش استخراج مسطحی
روش استخراج کنتوری
روش استخراج کواری
فصل دوم
روشهای برش سنگ های ساختمانی و نما جهت استخراج
روشهای استخراج سنگ‌های ساختمانی
استخراج سنگ توسط سیم برش الماسه
مکانیزم روش سیم برش الماسه
عوامل موثر در استخراج سنگ با سیم برش الماسه
کاربردهای برشگر سیم الماسه
محاسن و اشکالات برشگرهای سیم الماسه
استخراج سنگ توسط برشگرهای زنجیری
شرح دستگاه برشگر زنجیری
کاربرد برشگرهای زنجیری
محاسن و معایب برشگرهای زنجیری
استخراج سنگ توسط برشگر شعله جت
شرح دستگاه برشگر شعله جت
کاربردهای برشگر شعله جت
محاسن و معایب برشگرهای شعله جت
استخراج سنگ توسط برشگر آب جت
استخراج به روش آتش باری کنترل شده
مکانیزم انفجار
انواع روشهای آتشکاری کنترل شده
روش پیش‌ شکافی
روش بالشتکی
روش ملایم
استخراج سنگ به کمک حفاری خطی یا حفر چال‌های خالی
استخراج سنگ با استفاده از مواد مخصوص شیمیایی به جای مواد ناریه
استخراج سنگ به روش فنلاندی
استخراج سنگ با ماشین‌ هاواژ (شیارزن)
ماشین هاواژ با بازوی زنجیردار
ماشین‌ هاواژ با دیسک برنده
ماشین هاواژ با صفحه فرز
اهمیت سالم درآوردن سنگ
جدا سازی بلوک
قواره کردن بلوک
قوراه کردن با نعل و پارس
قواره کردن با نعل و پارس مکانیکی
قواره کردن توسط بلوک کاتر
قواره کردن با فتیله کرتکس
قواره کردن با استفاده از تک لام
فناوری نقل و انتقال بلوک در معدن
کارخانجات سنگ بری
ماشین آلات برش سنگ های نرم
قسمت ساب و صیقل سنگ های نرم
ماشین آلات برش سنگ های سخت
پردازش سنگ
انواع محصولات سنگی نیمه تکمیل شده
اسلب‌ها
اسلب‌هایی نامنظم
نوار سنگ‌ها
سنگ ابعادی
بلوک های توپر
باریکه‌ها (لیستل‌ها)
طرح کلی یک مرکز پردازش
عملیات پردازش
چرخه تولید اسلب‌‌های بزرگ
چرخه تولید برای محصولات استاندارد
پردازش ویژه
ماشین‌آلات و تجهیزات
واحد قواره کرده و برش بلوک
سیستم تک تیغه‌ای
دستگاه غیر متحرک سیم الماسه
اره گروه چند تیغه‌ای
بلوک برها
ماشین های برش و اصلاح
اره بازویی
اره پلی
اره های پیوسته چند دیسکی
ماشین‌های سرزنی
پردازش سطح
سطح صفحه معدن
سطح با شکاف طبیعی
سطح تکمیل شده با اره گروه
سطح تکمیل شده با بلوک بر
سطح تکمیل شده با سیم الماسه
سطح حاصل از پردازش ضربه‌ای (مکانیکی)
سطح حاصل از پردازش حرارتی
سطح تکمیل شده خراشی
سطح پرداخت شده با مواد شیمیایی
تکمیل رزینی
گچ کاری
سطح تکمیل شده عتیقه‌ای
خلاصه
منابع

فهرست اشکال:
استخراج سنگ به وسیله سیم الماسه
برش انجام شده توسط یک برشگر زنجیری
استفاده از برشگر شعله جت برای ایجاد یک برش عمودی اولیه در یک معدن گرانیت
استفاده از سیمان منبسط شونده برای قواره کردن بلوک گرانیت سیاه
بالشتک های هیدرولیک که در برش عمودی اولیه قرار داده شده‌اند
هل دادن یک کناره توسط جک های هیدرولیک
قواره کردن یک کرانه گرانیت با استفاده از نعل و پارس
جا به جایی یک کرانه بزرگ توسط یک بولدوزر
جابه ‌جایی بخشی از یک کرانه با بیل‌ مکانیکی
قواره کردن یک بلوک مرمریت با دستگاه تک تیغه‌ای
قواره کردن یک بلوک مرمریت با دستگاه غیر متحرک سیم الماسه
برش یک بلوک مرمریت با یک اره گروه چند تیغه‌ای
ایجاد نوار سنگ‌ها از طریق ایجاد برش عمودی در قاعده توسط دیسک افقی
برش دهنده دیسکی بزرگ
برش تایل روی یک اره پلی

فهرست جداول:
مقادیر میانگین عملکرد سیم الماسه در معادن سنگ‌های مختلف

چکیده:
در این پروژه ابتدا روشهای استخراج روباز بطور کامل معرفی و مورد بحث قرار میگیرد. سپس با بررسی کامل این روشها مواردی در مورد بهینه سازی این روشها در جهت تولید بیشتر و کاهش هزینه ها به این روشها اضافه شده است.
بطور کلی معادن در زیرزمین و یا در سطح و نزدیک سطح زمین قرار دارند. بنابراین روشهای استخراج معادن را بر حسب موقعیت کانسار معدنی نسبت به سطح زمین میتوان به دو گروه تقسیم کرد:
1) آن گروه از کانسارهایی که در مناطق کم عمق قرار گرفته اند و ضخامت موادی که بر روی ماده معدنی قرار دارد اعم از پوشان سنگ و سنگ باطله نسبتاً کم میباشد. این گروه از کانسارهای معدنی را میتوان در صورت داشتن شرایط دیگر مثل حجم، عیار و …، با روشهای استخراج معادن روباز استخراج کرد. همچنین در صورتی که ضخامت باطله های روی ماده معدنی نسبتاً زیاد باشد (تا حدود 300 متر) نیز به دلیل شرایطی مانند دسترسی به نیروی کار ماهر، زمان دسترسی به ماده معدنی، هزینه تولید، میزان تولید، نشست و مانند این ها روشهای استخراج معادن روباز باید بطور جدی مورد ارزیابی و مقایسه قرار گیرند به عبارت دیگر روشهای استخراج معادن روباز در اولویت خواهند بود چون عملیات باطله برداری و استخراج ماده معدنی در فضای باز صورت میگیرد و محدودیتی از نظر استفاده از ماشین آلات عظیم الجثه با قدرت و ظرفیت زیاد وجود ندارد. به همین دلیل تولید و ایمنی در روشهای روباز بالا و هزینه پایین خواهد بود و چون هزینه استخراج پایین است امکان استخراج مواد معدنی با عیارهای پایین بالاخص در مورد ذخایر توده ای وجود دارد. بدین جهت روشهای استخراج معادن روباز خصوصاً روش استخراج چند پله ای برای ذخایر توده ای که در سطح یا نزدیک سطح زمین قرار ندارند نیز به کار برده میشود.
2) آن گروه از کانسارهایی که در مناطق عمیق قرار گرفته اند که این گونه کانسارها با روشهای استخراج زیرزمینی استخراج میشوند. انتخاب یک روش به مقاومت سنگ، شکل، ضخامت، شیب و ابعاد کانسار بستگی دارد. به منظور انتخاب مناسب ترین روش استخراج برای هر کانسار ابتدا باید از نظر تکنیکی، مناست ترین روش یا روشهای اولویت بندی شوند و سپس از بعد اقتصادی مقایسه و نهایتاً مناسب ترین روش از نظر اجرایی (قابلیت یا توان اجرای روش) برای کانسار پیشنهاد شود.



:: برچسب‌ها: آتشكاری, استخراج, اسلب , برشگرهای زنجيری, بهینه سازی, تجهيزات, جک های هيدروليک, حرارت, حفاری, دانلود پایان نامه, دستگاه برشگر, زمین شناسی, سنگ های ساختمانی, شيارزن, شیب, صفحه فرز, ضخامت, فیزیک, ماده معدنی, ماشين هاواژ, ماشین آلات, محیط زیست, مرمريت, معادن سنگ, معدن گرانیت, مقاومت, مهندسی معدن, مواد شيميايی, میزان تولید, نرخ تولید, هزینه, هزینه تولید, کانسار, گرانیت, گچ كاری ,
:: بازدید از این مطلب : 79
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 شهريور 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:83
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
فصل اول
مقدمه
فصل دوم
تعریف و معرفی تولید پراکنده
تعریف تولید پراکنده
هدف
مکان
مقادیر نامی
ناحیه تحویل توان
فناوری
عوامل محیطی
روش بهره برداری
فوائد بالقوه تولید پراکنده
عواملی که مانع گسترش تولید پراکنده میشوند
معرفی انواع تولید پراکنده
توربین های بادی
واحد های آبی کوچک
پیل های سوختی
سیتم های بیوماس
فتوولتائیک
انرژی گرمایی خورشیدی
زمین گرمایی
دیزل ژنراتور
میکرو توربین
چرخ لنگر
توربین های گازی
ذخیره کننده های انرژی
ذخیره کننده های ابر رسانای انرژی مغناطیسی (SMES)
باتری های الکتریکی
تحقیقات در دست انجام بر روی تولید پراکنده
نتیجه گیری
فصل سوم
تاثیر DG بر پروفایل ولتاژ در امتداد فیدرهای توزیع مجهز به تغییر دهنده انشعاب بار (LTC)
پروفایل ولتاژ روی فیدرهای با توزیع بار یکنواخت
دامنه عملیات DG
نصب چندین DG
پروفایل ولتاژ روی فیدر های با بارهای متمرکز
نتیجه گیری
فصل چهارم
تاثیر DG بر تنظیم ولتاژ در فیدرهای با خازن های سوئیچ شده
شبکه توزیع دارای DG
کنترل خازن و نوع DG
انواع کنترل های خازنی
نوع تولید پراکنده
پروفایل ولتاژ همراه با DG و کنترل خازن
وقتی DG و خازن های سوئیچ شده قطع باشند
وقتی DG و خازن های سوئیچ شده وصل باشند
وقتی DG وصل باشد و خازن قطع باشد
وقتی خازن و DG هر دو وصل باشند
تاثیر DG و خازن های سوئیچ شده بر تنظیم ولتاژ
نتیجه گیری
فصل پنجم
شبیه سازی تاثیر DG بر تنظیم ولتاژ
تاثیر DC بر پروفایل ولتاژ روی فیدر با ولتاژ ثابت پست فرعی
تاثیر DG بر تنظیم ولتاژ با عملیات ولت گردان LTC
تاثیر DG بر تنظیم ولتاژ با خازن های سوئیچ شده
نتیجه گیری
فصل ششم
نتیجه گیری
فصل هفتم
مراجع

فهرست اشکال:
یک شبکه قدرت ساده با تولید پراکنده
منحنی توان توربین بادی
بلوک دیاگرام سیستم های توربین بادی
بلوک دیاگرام واحدهای آبی کوچک
بلوک دیاگرام سیستم های پیل سوختی
بلوک دیاگرام سیستم های فتوولتائیک
سیستم بهره گیری مستقیم از انرژی زمین گرمایی بدون مبدل حرارتی
بلوک دیاگرام سیستم های توربین گازی
پخش بار حقیقی و پخش بار راکتیو در امتداد فیدری با بارگذاری
یکنواخت با دو واحد DG
فیدری با بارهای متمرکز و پخش بار حقیقی بدون DG و منحنی بار به همراه DG در گره K
فیدری با DG و خازن های سوئیچ شده و منحنی های بار با خازن های سوئیچ شده و DG
مدار توزیع شعاعی
پروفایل ولتاژ بدون DG وبا DG تغذیه کننده 8MW در PF مختلف
بیشینه خروجی توان حقیقی DG به عنوان تابعی از فاصله از پست فرعی
پروفایل ولتاژ بدون DG و با DG تغذیه کننده 8MW در PF=0.91 در فاصله های مختلف
پروفایل ولتاژ در سطوح مختلف بار پیش از نصب DG بار یکنواخت و بار متمرکز
پروفایل ولتاژ با 5MW DG نصب شده در محل های مختلف در طول بار پیک بار متمرکز و بار یکنواخت
پروفایل ولتاژ برای اندازه های مختلف DG نصب شده در 8/0 مایلی از پست فرعی در طول بار پیک بار یکنواخت و بار گسترده
پروفایل ولتاژ از بی باری تا پیک بار همرا با خازن سوئیچ شونده و DG
پروفایل ولتاژ قبل و بعد از سوئیچینگ خازنی (w/o DG)
پروفایل ولتاژ قبل و بعد از سوئیچینگ خازنی (با2MW DG در گره 7)
پروفایل ولتاژ در طول بار پیک با بار متمرکز

فهرست جداول:
مقادیر نامی تعریف شده برای تولید پراکنده توسط برخی مراکز تحقیقاتی
طبقه بندی تولید پراکنده با توجه به مقادیر نامی توان تولیدی
فناوری های به کار رفته در تولید پراکنده
تاثیر برخی از فناوری های تولید انرژی الکتریکی بر محیط زیست
مقایسه بین برخی منابع تولید پراکنده
فیدر و داده های بار

چکیده:
تولید پراکنده مفهوم جدیدی در حوزه تولید سنتی برق و بازار برق میباشد. از تولید پراکنده معمولاً بصورت تولید در محل، تولید توزیعی، تولید تعبیه شده، تولید
غیر متمرکز، انرژی غیر متمرکز یا تولید پراکنده انرژی یاد میشود. طبق تعریف IEEE از تولید پراکنده، تولید برق به وسیله تجهیزاتی صورت میگیرد که به قدری از نیروگاه های مرکزی کوچک ترند که اتصال در هر نقطه نزدیک به سیستم قدرت را مقدور میسازند.
تاثیر DG بر پروفیل ولتاژ در شبکه های توزیع بررسی شد که نصب واحدهای تولید پراکنده در امتداد فیدرهای توزیع نیرو به دلیل تزریق بیش از حد توان اکتیو و راکتیو میتواند به بروز اضافه ولتاژ منتهی شود.
هماهنگی بین خروجی های DG و کنترل های انشعاب LTC برای امکان پذیر ساختن سطوح بالاتر منابع پراکنده امری ضروری است. در غیر این صورت، اگر ولتاژ پست فرعی توسط ولت گردان LTC ثابت نگه داشته شود، سطوح تزریق توان به شدت میتواند محدود شود.
اگر ولتاژ پست فرعی توسط ولت گردان LTC کنترل شود سطوح تزریق توان DG و محل DG بسیار حائز اهمیت است. انتهای فیدر با ولتاژ کمتر مقدار مجاز کار کند. از این وضعیت اغلب به عنوان فریب دادن LTC به وسیله DG یاد میکنند، زیرا DG با تنظیم ولتاژ کمتر از مقدار مورد نیاز برای حفظ خدمات بسنده، LTC را گمراه میکند.
در نهایت تاثیر DG بر پروفیل ولتاژ و حالات سوئیچ شدن خازن بررسی میشود که در این حالت توجه به اصلاح تنظیمات کنترل خازن سوئیچ شونده را پیش از نصب واحد تولید پراکنده روی فیدر توزیع میطلبد.



:: برچسب‌ها: ابر رسانا, انرژی مغناطیسی, برق قدرت, توربین, تولید سنتی برق, خازن, خازن سوئیچ شونده, دانلود پایان نامه, فتوولتائیک, فناوری, محیط زیست, مقادیر نامی, نیروگاه, ولتاژ, ولتاژ شبکه, پروفیل, پیل های سوختی, ژنراتور ,
:: بازدید از این مطلب : 71
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 شهريور 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:92
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
تعریف
روش ساخت
تاریحچه نانو
عناصر پایه در نانو
فصل اول
کاربرد نانو در نساجی
بخش اول
کاربرد نانو سید در نساجی
بخش دوم
نخ نایلون آنتی باکتریال چیست؟
خصوصیات نخ نایلون آنتی باکتریال چیست؟
منسوجات تهیه شده از نخ نایلون آنتی باکتریال
جوراب های نانو آنتی باکتریال
جوراب های واریس نانو آنتی باکتریال
دستکش های نانو آنتی باکتریال
لباس های زیر نانو آنتی باکتریال
منسوجات پزشکی نانو آنتی باکتریال
منسوجات بیمارستانی
منسوجات پزشکی کمک درمانی
منسوجات خانگی نانو آنتی باکتریال
ملحفه و روبالشی های نانو آنتی باکتریال
روکش صندلی، مبل، رومیزی نانو آنتی باکتریال
منسوجات مورد استفاده درآشپزخانه
منسوجات نظامی نانو آنتی باکتریال
منسوجات نانو آنتی باکتریال وسایل نقلیه
بخش سوم
انواع قارچ ها و باکتری های موجود بر روی منسوجات
قارچ کاندیدا
قارچ تریکوفایتون
قارچ آسپرژیلوس
باکتری سودوموناس آنروژنوزا
باکتری استافیلوکوکس اورئوس
Escherichia باکتری
بخش چهارم
نانو نقره چیست؟
مکانیسم یونی
مکانیسم کاتالیستی
محصولات ساخته شده از نانو نقره
استفاده تایلند از نانو تکنولوژی در تولید نوع جدیدی ابریشم
ارتش آمریکا در برنامه های خود از نانو تکنولوژی استفاده میکند
درصد مصرفی از نانو نقره
نحوه استفاده از نانو نقره
مزیت چندگانه نانو نقره
نحوه آنتی باکتریال نمودن کالا
Padding
Dipping
Spraying
و پودر نانو نقره Masterbatche استفاده از
لباس های خنک
نانو الیاف
کنترل رطوبت به کمک نانو الیاف
پارچه های خود تمییز شونده
پوشاک خود تمییز شونده
لباس های اسکی و فناوری نانو
پارچه های آب گریز
پارچه های ضد امواج الکترومغناطیس
فصل دوم
کاربرد نانو در غیر نساجی
بخش اول
نانو در صنعت خودرو
پوشش دهنده بدنه خودرو
رنگ خودرو
ساخت نانو کامپوزیت ها
روکش های ضد خش
روکش های ضد خش و تمییز شونده
شیشه ها و آینه های بهینه شده برای خودرو
پوشش های ضد لک شیشه
پوشش های فوتوکرومیک
استفاده از نانو ذرات طلا در مبدل های کاتالیزوری خودرو
به کارگیری منسوجات نانویی در صنعت خودرو
به کارگیری نانو افزودنی های سریا (اکسید سریم)
نمونه های کاربرد فناوری نانو در صنعت خودرو
نانو کامپوزیت ها
اثر نیلوفری و کاربرد نانو در صنعت خودرو
شیشه های نوین با توانایی بازتاب پرتو فروسرخ
مبدل های کاتالیستی
کاربرد های فناوری نانو
پنجره های فوتوکرومیک و الکتروکرومیک
عایق های حرارتی برای ابزار و مصالح ساختمانی
تحلیلی از کاربرد ها
فصل سوم
نانو لوله های کربنی الکترومغنایسی و فیلتراسیون
الک های نانومتری
بخش اول
میکرو فیلتراسیون
آلترا فیلتراسیون
اسمز معکوس
نانو فیلتراسیون
فناوری نانو و فیلتراسیون
فیلترهای نانو لوله های کربنی
فیلترهایی از جنس نانو الیاف
نقاط کوانتومی (نانو ذرات نیمه رسانا)
تعریف
کاربردها
کاربرد های بالقوه برای نقاط کوانتومی
روش های ساخت
نانو ذرات سرامیکی
روش های ساخت
نانو کامپوزیت های نانو ذره ای سرامیکی
نانو ذرات فلزی
تعریف
روش ساخت
خواص و کاربرد
نانو کامپوزیت های نانو ذره ای فلزی
تعریف
خواص و کاربرد
نانو کپسول
روش های ساخت
انواع نانو کپسول ها
کاربرد
نانو امولوسیون ها
کاربردها
نانو لوله های کربنی
ویژگی های نانو لوله های کربنی
انواع نانو لوله های کربنی
Chiral
روشهای تولید نانو لوله های کربنی
روش تخلیه قوس
روش تابش لیزر
رسوب بخار شیمیایی
کاربرد های نانو لوله های کربنی
ترانزیستورها
حسگرها
نمایشگرهای گسیل میدانی
حافظه های نانو لوله ای
استحکام دهی کامپوزیت ها
چالش های فراوری
خالص سازی نانو لوله ها
اتصال نانو لوله ها و ایجاد رشته ها
جلوگیری از توده ای شدن نانو لوله ها
چگونگی خفظ نانو لوله ها بعد از فراوری
کنترل رشد نانو لوله ها
نانو سیم
روش های ساخت
کاربرد
انواع نانو سیم ها
نتیجه گیری
منابع فارسی
منابع لاتین

چکیده:
یک نانو ذره، ذره ای است که ابعاد آن در حدود 1 تا 100 نانومتر باشد. نانو ذرات علاوه‌ بر نوع فلزی، عایق ها و نیمه هادی ها، نانو ذرات ترکیبی نظیر ساختارهای هسته‌ لایه را نیز در بر میگیرند. همچنین نانو کره‌ها، نانو میله‌ها، و نانو فنجان‌‌ها تنها اشکالی از نانو ذرات در نظر گرفته می شوند. نانو ذرات در اندازه‌های پایین نانو خوشه به حساب می آیند. نانو بلور‌ها و نقاط‌ کوانتومی نیمه‌ هادی نیز زیر مجموعه نانو ذرات هستند. چنین نانو ذراتی در کاربردهای بیودارویی بعنوان حامل دارو و عوامل تصویر‌ برداری استفاده میشوند.
کاربردها:
گوناگونی مواد نانو ذره‌ای به اندازه تنوع کاربرد‌های آن ها است، عبارتند از:
1) مواد کامپوزیت
2) کامپوزیت‌های ساختاری
3) کاتالیزور
4) بسته‌بندی
5) روکش‌ها
6) افزودنی های سوخت و مواد منفجره
7) کاربرد نانو ذرات در باتری ها و پیل‌های سوختی
روان‌کننده‌ها
پزشکی و داروسازی
دارو رسانی محافظت‌ کننده‌ها و آنالیز زیستی. تشخیص پزشکی و لوازم آرایشی

مقدمه:
برای تولید نانو ذرات روشهای بسیار متنوعی وجود دارد. این روش‌ها اساساً به سه گروه تقسیم میشوند که در ذیل به شرح هر یک میپردازیم:
1) چگالش از یک بخار: روش چگالش از یک بخار شامل تبخیر یک فلز جامد و سپس چگالش سریع آن برای تشکیل خوشه‌های نانومتری است که بصورت پودر ته‌نشین میشوند. مهم ترین مزیت این روش میزان کم آلودگی است. در نهایت اندازه ذره با تغییر پارامترهایی نظیر دما و محیط گاز و سرعت تبخیر کنترل میشود. روش تبخیر در خلاء بر روی مایعات روان (VERL) و روش سیم انفجاری جزء روشهای چگالش از یک بخار محسوب میشود.
2) سنتز شیمیایی: استفاده از روش سنتز شیمیایی شامل رشد نانو ذرات در یک محیط مایع حاوی انواع واکنش گرها است. روش سل ژل نمونه چنین روشی است، در روشهای شیمیایی اندازه نهایی ذره را میتوان با توقف فرآیند هنگامی که اندازه مطلوب به دست آمد یا با انتخاب مواد شیمیایی تشکیل دهنده ذرات پایدار و توقف رشد در یک اندازه ‌خاص کنترل نمود. این روشها معمولاً‌ کم هزینه و پر حجم هستند، اما آلودگی حاصل از مواد شیمیایی میتواند یک مشکل باشد.
3) فرآیندهای حالت جامد: از روش فرآیندهای جامد (آسیاب یا پودر کردن) میتوان برای ایجاد نانو ذرات استفاده نمود. خواص نانو ذرات حاصل تحت تاثیر نوع ماده آسیاب‌ کننده، زمان آسیاب و محیط اتمسفری آن قرار میگیرد. هادی جاویدان از این روش میتوان برای تولید نانو ذرات از موادی استفاده نمود که در دو روش قبلی به آسانی تولید نمیشوند
تعیین مشخصات نانو ذرات برای کنترل سنتز و کاربرد آن ها ضروری است. خواص این ترکیبات با استفاده از روشهای گوناگونی نظیر : میکروسکوپ‌های الکترونی، AFM، طیف‌سنجی فوتوالکترون، Xray و FT-IR و همچنین‌ روشهای تعیین اندازه و سطح ویژه ذرات سنجیده میشود.
نانو ذرات در حال حاضر از طیف وسیعی از مواد ساخته میشوند، معمول‌ترین آن ها نانو ذرات سرامیکی، فلزی و پلیمری و نانو ذرات نیمه‌رسانا هستند

تاریخچه نانو:
در طول تاریخ بشر از زمان یونان باستان، مردم و به‌خصوص دانشمندان آن دوره بر این باور بودند که مواد را میتوان آن قدر به اجزاء کوچک تقسیم کرد تا به ذراتی رسید که خردناشدنی هستند.
و این ذرات بنیان مواد را تشکیل میدهند، شاید بتوان دموکریتوس فیلسوف یونانی را پدر فناوری و علوم نانو دانست چرا که در حدود 400 سال قبل از میلاد مسیح او اولین کسی بود که واژه اتم را که به معنی تقسیم‌ نشدنی در زبان یونانی است برای توصیف ذرات سازنده مواد به کار برد.
با تحقیقات و آزمایشهای بسیار، دانشمندان تاکنون 108 نوع اتم و تعداد زیادی ایزوتوپ کشف کرده‌اند. آن ها همچنین پی برده اند که اتم‌ها از ذرات کوچک تری مانند کوارک ها و لپتون‌ها تشکیل شده‌اند. با این حال این کشف‌ها در تاریخ پیدایش این فناوری پیچیده زیاد مهم نیست.
نقطه شروع و توسعه اولیه فناوری نانو بطور دقیق مشخص نیست. شاید بتوان گفت که اولین نانو تکنولوژیست‌ها شیشه‌گران قرون وسطایی بوده‌اند که از قالب‌ های قدیمی (Medieal forges) برای شکل‌ دادن شیشه‌هایشان استفاده میکرده‌اند. البته این شیشه‌گران نمیدانستند که چرا با اضافه‌ کردن طلا به شیشه رنگ آن تغییر میکند. در آن زمان برای ساخت شیشه‌های کلیساهای قرون وسطایی از ذرات نانومتری طلا استفاده میشده است و با این کار شیشه‌های رنگی بسیار جذابی بدست می آمده است. رنگ به‌وجودآمده در این شیشه‌ها بر پایه این حقیقت استوار است که مواد با ابعاد نانو دارای همان خواص مواد با ابعاد میکرو نمی باشند.



:: برچسب‌ها: آنتی باکتریال, الکتروکرومیک, امواج الکترومغناطیس, امولوسیون, اکسید سریم, باکتری, ترانزیستور, جوراب های نانو, حسگر, دانلود پایان نامه, رنگ خودرو, روکش صندلی, سرامیک, صنعت خودرو, فناوری نانو, فوتوکرومیک, فیلتراسیون, قارچ تریکوفایتون, لیزر, مصالح ساختمانی, ملحفه, منسوجات, منسوجات پزشکی, مکانیسم, نانو, نانو الیاف, نانو تکنولوژی, نانو سیم, نانو نقره, نانو کپسول, نخ نایلون, نساجی, پارچه, پرتو فروسرخ, پوشاک, پوشش های فوتوکرومیک, کاتالیزور, کاتالیست, کاربرد نانو در نساجی, کامپوزیت, یون ,
:: بازدید از این مطلب : 71
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 5 شهريور 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:87
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
تعاریف و اصطلاحات
فصل اول – شناخت دیسپاچینگ فوق توزیع و قابلیت های آن
سلسله مراتب دیسپاچینگ ایران
مرکز کنترل سیستم سراسری
مرکز کنترل ناحیه ای
مرکز کنترل منطقه ای
مرکز توزیع منطقه ای
لزوم و مزایای به کارگیری سیستم دیسپاچینگ فوق توزیع یزد
قابلیت های مورد نیاز سیستم دیسپاچینگ یزد
نمایش تصاویر
نمایش منحنی
نمایش وقایع و آلارم ها
جمع آوری داده ها و ایجاد آرشیو
مراکز دیسپاچینگ فوق توزیع نواحی قم و کرج
وظایف و مسئولیت های مرکز دیسپاچینگ فوق توزیع تهران بزرگ
تهیه گزارشات و حوادث و رویدادها
عملیات هنگام بی برق شدن پست
نحوه برقرار کردن پست
خروج دستی ترانسفورماتورها جهت سرویس و تعمیرات
برقرار کردن ترانسفورماتور پس از پایان کار سرویس و تعمیرات
فصل دوم – معرفی سیستم اسکادا
اجزاء سیستم اسکادا
تجهیزات مرکز کنترل
تجهیزات مخابراتی
پایانه های دوردست
وظایف پایانه دوردست
ساختار و مشخصات پایانه های دوردست
پردازنده اصلی
واحد واسط مخابراتی
سیستم واسط پست و پایانه
فصل سوم – مبانی طراحی مرکز دیسپاچینگ فوق توزیع یزد
مقدمه
ساختمان و فضاهای مورد نیاز مرکز دیسپاچینگ یزد
سیستم مرکزی اسکادا
معیارهای طراحی پیکره بندی، سخت افزار، نرم افزار مرکز کنترل
سیستم باز
معماری توزیع شده
قابلیت افزودگی
سیستم عامل
پایگاه داده ها
مطابقت استانداردها
نحوه ارتباط بهره‌ بردار با سیستم
نرم افزار اسکادا
تهیه کننده گزارش
نمایش آنالوگ با رعایت حدود ایمنی
شمارش عملکرد کلیدها
ارزیابی توپولوژی شبکه
فیلتر
ترتیب ثبت وقایع
توابع محاسباتی
برنامه های کاربردی شبکه
سیستم‌های هوشمند
تخمین گر وضعیت شبکه
پخش بار
تجزیه و تحلیل امنیت شبکه و ارزیابی احتمالات
معادل سازی شبکه خارجی
محاسبات اتصال کوتاه
کنترل اتوماتیک توان راکتیو ولتاژ
شبکه مخابراتی و تبادل اطلاعات
فصل چهارم : اینترفیس پستهای 63/20 kv و 132/20 kv با سیستمهای دیسپاچینگ
شرایط اینترفیس
نقاط کنترلی
کلیدهای فشار قوی و متوسط
سکسیونر
تپ چنجر ترانس
کلیدهای Master / Slare و Parallel / Indepeodent
رله
نقاط تعیین وضعیت
کلیدهای فشار قوی و متوسط
سکسیونر فشار قوی
تپ چنجر ترانس
تعداد تپ ترانس
کلیدهای کشوئی
نقاط اندازه گیری
جریان
آلارم ها
مشخصات عمومی سیستم اینترفیس
ترمینال های مارشالینگ راک و روش نام گذاری آن ها
باطری و باطری شارژ
باطری
باطری شارژ
سیم‌ها و کابل‌ها و نام گذاری آن ها
سیم‌ها
کابل‌ها
نام‌گذاری سیم‌ها
نام‌گذاری کابل‌ها
تغذیه AC و DC
مشخصات تجهیزات واسط فشار قوی
نظرات و پیشنهادات
نتیجه گیری
منابع و مراجع

چکیده:
با توجه به گسترش روز افزون شبکه و پست های فوق توزیع و انتقال و ضرورت کنترل و نظارت از راه دور این پست ها بمنظور ایجاد هماهنگی بین پست های فوق توزیع و تامین پایداری که شبکه های انتقال انرژی ایجاب میکند، مراکزی بعنوان مراکز دیسپاچینگ تشکیل شده تا بتوان از آن مراکز کنترل و نظارت مطمئنی ایجاد کرد.
به علت بعد مسافت بین پست های فشار قوی و مشکلات ارتباطی بین آن ها علاوه بر وجود مرکز دیسپاچینگ ملی، نیاز به مراکز دیسپاچینگ منطقه ای نیز میباشد که محدوده اختیارات و وظایف هر کدام مشخص و تعریف شده میباشند.
در شبکه سراسری برق ایران در حال حاضر دیسپاچینگ مرکزی در تهران واقع شده و در بعضی شهرستان ها دیسپاچینگ های محلی ایجاد شده که از جمله آن به دیسپاچینگ برق اصفهان، یزد، خراسان، باختر و… میتوان اشاره کرد. در این پروژه سعی بنده بر این است که علاوه بر تعریف شرح وظایف مراکز دیسپاچینگ راهکارهای عملی جهت توسعه این مرکز و کنترل بهتر شبکه و پست های فوق توزیع را از طریق آنها ارائه نمود.
به همین منظور در ابتدا تعاریف و اصطلاحات کلیدی که ممکن است خواننده محترم در خلال مطالعه این پایان نامه با آن ها برخورد کند را گردآوری کرده ام.

مقدمه:
با توجه به این که موضوع این پایان نامه طراحی دیسپاچینگ فوق توزیع میباشد بنابراین فصل اول به معرفی دیسپاچینگ فوق توزیع و قابلیت‌های آن پرداخته و سلسله مراتب دیسپاچینگ در ایران را بطور کامل توضیح داده است سپس لزوم و مزایای به کارگیری سیستم دیسپاچینگ فوق توزیع یزد به صورت کاملا مبسوط بیان گردیده، آن گاه قابلیت‌های مورد نیاز سیستم دیسپاچینگ یزد را برشمرده و هر کدام را بصورت مفصل توضیح داده است. در ادامه این فصل وظایف و مسئولیت‌های مراکز دیسپاچینگ فوق توزیع تهران بزرگ، نواحی قم و کرج بیان شده است سپس به شرح عملیاتی که هنگام بی برق شدن پست باید انجام داد و همچنین نحوه برقرار کردن پست پرداخته شده است.
فصل دوم این پایان نامه به معرفی سیستم‌های اسکادا اختصاص داده شده است. در این فصل ضمن بر شمردن اجزاء سیستم اسکاداد، یکایک آن ها بصورت مشروح شرح داده شده است، تجهیزات مرکز کنترل (MTU) با بیان تفاوت بنیادی یک سیستم اسکادا و یک سیستم تله‌متری، تجهیزات مخابراتی، پایانه‌های دور دست و وظایف آن ها و همچنین ساختار و مشخصات این پایانه‌ها، پردازنده اصلی (cpu=centralprocessing unit)، واحد واسط مخابراتی (CIU) و سیستم اینترفیس از جمله مواردی هستند که در این فصل مورد بحث و بررسی قرار گرفته‌اند.
در فصل سوم مبانی طراحی مرکز دیسپاچینگ فوق توزیع یزد بیان شده است. در این فصل پس از بیان مقدمه مفصلی راجع به سیستم اسکادای در نظر گرفته شده برای یزد، ساختار کلی مرکز دیسپاچینگ یزد، ایستگاه‌های کاری و مهندسی مورد نیاز و سایر نیازهای نرم‌افزاری و سخت‌افزاری مورد نیاز آن مورد بحث و نظر واقع شده است، در ادامه ساختمان و فضای مورد نیاز دیسپاچینگ یزد بیان شده است. آن گاه سیستم مرکزی اسکادا با بحث بر روی موارد ذیل دنبال شده است:
معماری سیستم‌های باز توزیع شده، قابلیت افزودگی (Redundancy)، انتخاب سیستم عامل مناسب برای سیستم اسکادا با برشمردن توانایی هایی که باید داشته باشد، پایگاه داده‌ ها، استانداردها و پروتکل‌های مختلف مورد نیاز سیستم اسکادا، نحوه ارتباط بهره‌ بردار با سیستم (MMI)، نرم‌افزار اسکادا، قابلیت‌های تهیه گزارش، نمایش آنالوگ با رعایت حدود ایمنی، شمارش عملکرد کلیدها، ارزیابی توپولوژی شبکه، فیلتر وقایع، ترتیب ثبت وقایع و توابع محاسباتی، برنامه‌های کاربردی شبکه از جمله: سیستم‌های هوشمند، تخمین‌ گر وضعیت شبکه، پخش بار، تجزیه و تحلیل امنیت شبکه/ارزیابی احتمالات، معادل سازی شبکه خارجی، محاسبات اتصال کوتاه، کنترل اتوماتیک توان راکتیو/ولتاژ.
در پایان این فصل به نقش اهمیت شبکه مخابراتی و به طور خاص سرعت ارسال اطلاعات و تاثیر آن بر عملکرد سیستم اسکادا اشاره شده، ضمن این که شبکه مخابرانی به کار گرفته شده در مرکز یزد، روش های ارتباط مخابراتی متداول و مورد استفاده در ایران، روش های گردآوری اطلاعات پست ها و نحوه ارتباط مرکز کنترل با پایانه و چگونگی ارسال و دریافت متقابل اطلاعات به طور کامل مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته شده است.
و اما در فصل چهارم موضوع مورد بحث اینترفیس پست هایkv 20/63 و kv 20/132 با سیستم های دیسپا‌چینگ میباشد. در این فصل ابتدا نحوه کنترل و ارسال وضعیت هر یک از کلیدهای فشار قوی و متوسط، سکسیونرها، تپ چنجر ترانس و . . . به صورت مشروح بیان گردیده، آن گاه مشخصات عمومی سیستم اینترفیس گفته شده است. مشخصات کامل تابلو مارشالینگ راک، ترمینال های مارشالینگ راک و روش نام گذاری آن ها به ترتیب ذکر گردیده است. باطری هاو باطری شارژهای مورد نیاز در سیستم اسکادا با ذکر مشخصات،‌ مورد بررسی قرار گرفته، سیم ها و کابل های مورد استفاده در سیستم اینترفیس و نحوه نام گذاری آن ها توضیح داده شده، به مشخصات تجهیزات واسط فشار قوی (رله‌ها، ترانسدیوسرها) نیز در پایان این فصل پرداخته شده است.
در انتهای پایان نامه ضمن بیان نظرات و ارائه پیشنهادهایی به نتیجه گیری اقدام نموده‌ام.



:: برچسب‌ها: آلارم, امنیت شبکه, اینترفیس, تجهيزات, ترانس, ترانسفورماتور, ترمینال, تعمیرات, توپولوژی, حوادث, دانلود پایان نامه, دیسپاچینگ, راکتیو, رله, رویداد, سخت افزار, سرویس, سيم , سکسیونر, سیستم, سیستم اسکادا, سیستم باز, سیستم عامل, سیستم های هوشمند, شبکه, فیلتر, كابل , مخابرات, مرکز کنترل, مهندسی برق, نرم افزار, ولتاژ, پایانه, پایگاه داده, پردازنده, پیکره بندی ,
:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 5 شهريور 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:69
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
بخش اول – آشنایی با تاسیسات الکتریکی
آشنایی با جریان سه فاز
روش های اندازه گیری توان
مزایای سیستم سه فاز
عایق کابل ها
علایم اختصاری کابل ها
فیوز
فیوز فشار قوی
انتخاب نوع فیوز
تعیین افت ولتاژ مجاز و انتخاب سطح مقطع هادی
حداکثر افت ولتاژ
بخش دوم – وسایل کنترل ساده
کلیدها
کلید اهرمی ساده
کلید غلطکی
کلید زبانه ای
راه اندازی موتورها با استفاده از کلید ستاره – مثلث
بخش سوم – کلیدهای مرکب
کلیدهای مرکب
تعریف رله
تعریف کنتاکتور
آشنایی با قطع کننده های ولتاژ (سکسیونرها) و کلیدهای قدرت (دیژنکتورها)
سکسیونر ساده
موارد استعمال سکسیونرها
سکسیونرهای قابل قطع زیربار
کلید قدرت یا دیژنکتور
تایمر(کلید زمانی)
بخش چهارم – کابل
معیارهای انتخاب کابل
ظرفیت جریان دهی کابل ها
افت ولتاژ
تحمل جریان اتصال کوتاه توسط کابل
جریان های اتصال کوتاه غیر متقارن
مقادیر جریان نامی

فهرست جداول:
دمای محیط و زمین بر حسب درجه سانتیگراد
حداکثر دمای کار هادی برای کابل های مختلف
مقاومت مخصوص حرارتی خاک
ضرایب تصحیح درجه حرارت های مختلف
ضریب تصحیح برای دماهای مختلف زمین
ضریب تصحیح برای مدارهایی با سه کابل تک رشته به صورت افقی یا مثلثی گروهی
ضریب تصحیح برای گروه کابل های چند رشته ای به صورت افقی
ضریب تصحیح برای عمق دفن کابل (تا مرکز کابل یا مرکز گروه مثلثی کابل)
ضریب تصحیح برای مقاومت مخصوص حرارتی خاک
ضریب تصحیح برای گروه کابل های تک رشته به صورت مثلثی و یا افقی در مجرا
ضریب تصحیح برای کابل های چند رشته در مجرا به صورت افقی
ضریب تصحیح برای عمق کابل (مراکز مجراها یا گروه مجرای مثلثی)
مشخصات الکتریکی کابل با عایق XLPE و ولتاژ 600/1000V
مشخصات الکتریکی کابل های XLPE و ولتاژ 19/33KV
حد دمای اتصال کوتاه
ثابت های محاسبات اتصال کوتاه
جریان اتصال کوتاه با عایق های مختلف
حداکثر جریان اتصال کوتاه نامتقارن مجاز به زمین

چکیده:
انرژی الکتریکی یکی از ارزان ترین انواع انرژی و در عین حال در دسترس ترین نوع انرژی محسوب می شود. نیاز به استفاده از انرژی الکتریکی بشر را وادار به ساخت دستگاه هایی برای انتقال و همچنین دریافت انرژی در سطوح مختلف انتقال، فوق توزیع و توزیع متناسب با آن نموده است. برای نصب وراه اندازی این دستگاه ها افراد آموزش دیده ای تربیت می کند که به آن ها تاسیساتی می گویند.



:: برچسب‌ها: اتصال کوتاه, الکتریک, انرژی, تاسیسات الکتریکی, تايمر, جريان سه فاز, جریان نامی, دانلود پایان نامه, ديژنكتور, رله, سكسيونر, سه فاز, فيوز, كليد, كليد زمانی, كنتاكتور, مقاومت, مهندسی برق, ولتاژ ,
:: بازدید از این مطلب : 74
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 5 شهريور 1395 | نظرات ()