نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:50
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
انگیزه را این گونه تعریف میکند
تحولات تاریخی انگیزش
مدل سنتی
مدل روابط انسانی
مدل منابع انسانی
تئوری های انگیزش
تئوری سلسله مراتب نیازها
تئوری نیازهای بالفعل مورای
تئوری بهداشت –انگیزش
نظریه ای – آر – جی
نتیجه گیری از نظریه های محتوایی
نظریه های فرآیندی انگیزش
نظریه انتظار
احتمال یا انتظار وسیله و ارزش یا اهمیت
احتمال یا انتظار
وسیله
ارزش
تئوری برابری
کاربرد تئوری های انگیزش در سازمان ها
پاداش مادی و پول
انگیزش از طریق طراحی شغل
طراحی شغل
غنای شغلی
گسترش شغلی
الگوی ویژگی های شغلی
مهندسی شغل
شناور ساختن ساعات کار
مزایای ساعات کار شناور
اشتراک مساعی
پذیرش مسئولیت
فرهنگ سازمانی
نظام شایسته سالاری
رضایت شغلی
الگوی اقتضایی انگیزش
مروری بر تحقیقات انجام شده در ایران
منابع

فهرست اشکال:
فرآیند انگیزش
سلسه مراتب نیازهای مازلو
مقایسه نظریه های محتوایی
طراحی مشاغل با انگیزش بالا
دستورالعمل برای غنی سازی شغل
تفاوت بین گستر شغلی و اغتنای شغلی
الگوی اقتضای انگیزش

تحولات تاریخی انگیزش:
تحولات تاریخی در زمینه انگیزش به چند علت حائز اهمیت است اگر چه این نظریات همیشه صائب نبوده اند ولی از یک جهت مبنای اندیشه معاصر را درباره انگیزش تشکیل میدهند این نظریات معمولا بر عقل سلیم مبتنی بوده اند. آگاهی از محاسن و معایب آن به مدیران کمک میکند بینش بیشتری در مورد انگیزش کارکنان در محل کار داشته باشند و از نقاط ضعف بپرهیزند.
تحول اندیشه مدیریت در زمینه انگیزش کارکنان سه مرحله متمایز را پشت سر گذاشته است که عبارتند از سنتی، روابط انسانی و منابع انسانی.
مدل سنتی:
مدل سنتی انگیزش با نام فردریک وینسلو تیلور و مکتب مدیریت علمی همراه است. تیلور اولین کسی بود که کار آمد ترین شیوه را برای اجرای وظایف کارکنان تعیین کرد و برای این که این وظایف دقیقا مطابق ویژگی ها و استانداردهای تعیین شده اجرا شود به انگیزش کارکنان توجه کرد. او معقد بود که کارکنان صرفاً با پول بر انگیخته میشوند به همین جهت او از بهره گیری از سیستم های محرک ها دستمزدی طرفداری میکرد که به موجب آن اگر کارگران تولید بیشتر از استاندارد داشتند مبلغ بیشتری به آنان پرداخت میشد.
فرضیه های اصلی که این الگو را میساخت این بود که مدیران بهتر از کارگران کار را میشناسند کارگران اساسا تنبل هستند و فقط با پول برانگیخته میشوند.
اعضای دیگر این مکتب فرانک و لیلیان گیلبرت کار برد محرک هایی برای برانگیختن کارکنان را مطالعه کردند توجه آن ها به این نکته جلب شد که ترفیع ها پرداخت بیشتر ساعت های کار کوتاه تر کار و رزروهای تعطیل همه محرک با قدرتی هستند به خصوص اگر این محرک ها با نیازها و علایق کارکنان تناسب داشته باشند.
مدل روابط انسانی:
التون مایو و سایر پژوهشگران روابط انسانی دریافتند که کسالت آور بودن و تکراری بودن بسیاری از وظایف انگیزش را کاهش میدهد. در حالی که روابط اجتماعی موجب ایجاد انگیزش میشود. نتیجه آشکار این مطالعات چنین بود که مدیران باید به نیازهای اجتماعی کارکنان توجه کنند و با ایجاد احساس مفید و مهم بودن در آنان کارکنان را بر انگیزانند به همین جهت این الگو مدیران را مجبور کرد که آزادی هایی برای تصمیم گیری در روابط با وظایف شان به کارکنان بدهند و همچنین اطلاعات بیشتری درباره هدف های مدیران و سازمان در اختیار کارکنان بگذارند زیرا پژوهشگران دریافتند که کارکنان به تنظیم هنجارهای گروهی مانند میزان یا سرعت کار تمایل دارند و مدیران همچنان باید به گروه های کاری غیر رسمی توجه داشته باشند طبق این نظریه وجود انگیزه لازم مانند رضایت شغلی موجبات بالا رفتن عملکرد کارکنان میشود اما دیدگاه روابط انسانی بیشتر سوالات مربوط به رفتار انسان را بدون جواب باقی گذراده است.
مدل منابع انسانی:
از دهه 1960 به بعد مسلم شده است که مفروضات مدل روابط انسانی تصویری ناقص از رفتار انسانی در محل کار ارائه میدهد. مدل های معاصر انگیزشی را تابع شرایط پیچیده تر میدانند و بر این فرض هستند که عوامل زیادی قادر به تاثیر در رفتار میباشد. این عوامل شامل ماهیت نظام پاداش، تاثیرات اجتماعی، ماهیت شغل الگوی رهبری، نیاز و ارزش های کارکنان و ادراک خود از محیط کار است به اختصار نظریات معاصر در زمینه انگیزش کارکنان را به عنوان منابع بالقوه انسانی تلقی میکنند با این مفروضات برعهده مدیریت است که راه هایی برای بهره وری ازاین منابع پیدا کند تا هم کارکنان و هم نیازها و اهداف سازمان تسهیل شوند.
در جدول (1-2) توصیف جنبه های مختلف سه نگرش فوق منعکس شده است. مدل های ذکر شده نشان دهنده سه مکتب فکری هستند اما کاربرد انگیزش از جنبه های عملی در طبقه بندی های دیگری که از تئوری ها به عمل آمده است که به شرح آن میپردازیم.

 

 



:: برچسب‌ها: انگيزش, دانلود, دانلود پروژه, رضايت شغلی, روابط انسانی, سازمان, ساعات كار, طراحی شغل, فرهنگ, كاركنان ,
:: بازدید از این مطلب : 79
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:35
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
واژه های کلیدی
انواع فقر
فقر قابلیتی
فقر مطلق
فقر نسبی
فقر فرهنگی ایرانیان
کنکاشی در علل فقر در ایران و جهان
فرهنگ فقر
فقر و نابرابری
نظریات نابرابری
نظریه کارکردگرایی
نظریات قدرت و امتیاز
نکات اصلی نظریه دیویس و مور
نظریه کارکردی پارسونز در مورد قشر بندی اجتماعی
منابع

مقدمه:
از آنجا که بشر یک موجود چند بعدی است و برای زندگی باید به رفع نیازهای گوناگونی بپردازد، توان او در یک جامعه تا اندازه‌ای است که این نیازها برآورده شوند، از این رو فقر به مفهوم جامعی بدل میشود که کل طیف زندگی بشر را در برمیگیرد. انسانی ممکن است احساس کند فقیر است که ثروت کافی در اختیار ندارد و درآمد کافی جهت اداره زندگی خود نمیتواند کسب کند، ممکن است فقیر باشد چون به لحاظ فرهنگی بی صلاحیت است. یا ممکن است فقیر باشد چون از لحاظ روانی ضعیف است یا اینکه فقیر باشد زیرا قربانی ترکیبی از محرومیت‌هاست.
فرهنگ های متفاوت در میان ملل و اقوام، حاصل کار و تلاش کوتاه مدت مردمان آن جوامع نیست، بلکه گذشت روزگار، بستر سازنده اصلی فرهنگ هاست. به عبارتی دیگر، هر ملتی، برحسب عادات و سنن و اتفاقات تاریخی، و به هنگام گذر از تونل زمان در درازای زندگانی اش، دارای فرهنگ ویژه ای میشود که گاه در بعضی نقاط و نکات با دیگران همخوان و همانند و در غالب موارد نیز متفاوت است. متاسفانه چون بخش بزرگ این فرهنگ را عوام می سازند و دانشمندان و فرزانگان و فرهیختگان جوامع درآن سهمی اندک دارند، خرافات و موهومات و خیال پردازی، جای دانش و معلومات را پر میکند و آلودگی هایی به وجود می آید که در طی قرون به باوری محکم تبدیل می شود و پای رفتن جامعه به سوی پیشرفت را از حرکت باز می دارد. فقر یک پدیده اجتماعی است که ناشی از هماهنگی توزیع و تراکم جمعیت در مناطق جهان و عدم بهره گیری انسان ها از زمین و امکانات فعلی جهان میباشد. رشد فزاینده فاصله بین کشورهای صنعتی و کشورهای در حال توسعه موجب میشود که به شناخت دقیق عوامل موثر در ایجاد این فاصله بپردازیم.

 

 



:: برچسب‌ها: آلودگی, اقوام, جامعه شناسی, خرافات, خيال پردازی, دانشمندان, دانلود پروژه, علوم اجتماعی, فرزانگان, فر ,
:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:24
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
پیشگفتار
مقدمه
تعریف رهبری
عناصر رهبری
نفوذ رهبری
هدف و نیاز به رهبری
خصوصیات رهبری
فعالیت های رهبری
مهارت های رهبری
شیوه های نفوذ رهبری
روش های رهبری
فردی
تعاملی
موقعیتی
سبک های رهبری
رهبری راهبر
رهبری بی بند و بار
رهبری دموکراتیک
نتیجه گیری
نمایه
وازه نامه
منابع و ماخذ

مقدمه:
واژه های رهبر و مدیر یکی نیستند بلکه رهبری یکی از صفات بسیار مهم مدیر است. بعد رهبری مدیر مساله ای معنوی، فرهنگی و اخلاقی است که باید در یک مدیر خواه یا ناخواه متجلی شود. رهبری را میتوان جذبه و حالت معنوی فرد دانست که او را نسبت به دیگران متمایز میکند. این حالات در رفتار اکتسابی افراد که ناشی از استعدادها و توانایی های آن ها است آشکار و نمایان میشود و هر کس این حالات را در خود اندوخته و آن ها را در رفتار و کردار، بینش، خلق و خوی و رفتار روزمره خود بروز میدهد. این رفتار یا حالات بطور معمول و بالقوه در هر فردی وجود دارد ولی به صورت بالفعل در برخی وجود دارد و در برخی دیگر وجود ندارد و یا اگر وجود دارد کم رنگ تر است و یا با شکل دیگری در او نمایان میشود. اما پرسش مهمی که به ذهن میرسد این است که چرا این حالت در مدیر باید با اهمیت تر باشد؟ چرا بعنوان یکی از ابعاد رفتاری ویژه مدیر مطرح میشود؟ در جواب میتوان گفت در هر فردی شاخصه های رفتاری ویژه ای وجود دارد که در جای خود به کار می آید و او را نسبت به افراد دیگر مستثنی میکنذ. ولی آنچه که برای یک مدیر مهم تر است این است که در سازمان و اداره تعدادی چشم به او دوخته اند و رفتار و کارهایش زیر ذره بین قرار دارد و هر کاری انجام دهد مورد پرسش قرار می گیرد. بنابراین وجود این حالات از شاخصه های رفتاری مدیر بوده و او را نسبت به دیگران نمایان و برجسته میکند. از طرفی این رفتار و منش ها باید مورد نیاز زیردستان نیز باشد تا رفتار مدیر برای آن ها برجسته بوده و آن ها در سلوک کاری خود این رفتارها را به کار گیرند. در این صورت افراد مدیر را بعنوان پیشوا و رهبر معنوی خود انتخاب میکنند.
بنابراین رهبری یکی از شاخصه های رفتاری است که بطور اکتسابی در رفتار، گفتار، عمل و کردار کاری مدیران نمایان وآشکار میشود. این رفتار و سلوک باید به گونه ایی باشد که مدیر را بصورت الگوه و اسوه در آورد.

 

 



:: برچسب‌ها: اخلاقی, اداره, استعداد, توانایی, دانلود, راهبر, رفتار مدیر, رهبری, رهبری دموکراتیک, سازمان, عناصر, ف ,
:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:29
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
اخلاق و مدیریت
مسایل اخلاقی در مدیریت
ویژگی های مسایل اخلاقی در مدیریت
تجزیه و تحلیل مسایل اخلاقی در مدیریت
اقتصاد و اخلاق مدیریت
حقوق و اخلاق مدیریت
فلسفه و اخلاق مدیریت
محتوای مدیریت اخلاقی و تأثیر اقتصاد بر آن
قانون و اخلاق مدیریت
انتخاب مدیریت اخلاقی
قانون؛ تبلور مدیریت اخلاقی در جامعه
ویژگی ها و شرایط اجرای قانون
قانون و اخلاق در مدیریت
زمینه های شکل گیری قانون… فرایندهای فردی
فرایندهای گروهی
فرایندهای اجتماعی
فرایندهای سیاسی
اخلاق در عمل
سودمند گرایی: تئوری فرجام گرایی
خلاصه مطالب
منابع و مآخذ

چکیده
در این مقاله به بحث در خصوص تاثیر اقتصاد بر مدیریت اخلاقی پرداخته میشود و با استخدام تئوری فرد برای مواجهه با یک مشکل اخلاقی، روش تجزیه و تحلیل اقتصادی را بر اساس عوامل بازار بررسی میکند. اگر اخلاق و تناسب و تعادل در امور حاکم شود میتوان انتظار مدیریتی صحیح و اخلاقی را داشت. مدیر باید با توازن در امور و سیاست نتیجه و بهره برداری مناسب بتواند یک سازمان، یک نهاد و ارگان را به خوبی اداره کند. امید است این تحقیق توانسته باشد عنوان اخلاق در مدیریت را متناسب با ارائه کار، به صورت علمی و تئوری معرفی کند.

مقدمه:
مدیریت، مهم ترین عامل در حیات رشد و بالندگی و یا از بین رفتن نهادها، سازمان ها و اجتماع است و مدیر روند حرکت از وضع موجود به سوی وضعیت مطلوب را هدایت میکند و در هر لحظه برای ایجاد آینده ای بهتر در تکاپوست. در این مقاله با عنوان اخلاق و مدیریت به بررسی طبیعت مشکلات اخلاقی در نهادها پرداخته شده است : بررسی مشکلات موجود و نیز رقابت های پیچیده ای بمنظور برقراری توازن بین منافع اقتصادی و تعهدات اجتماعی.
اخلاق در مدیریت بر این اساس که روابط ما با اعضای جامعه ای که در آن فعالیت داریم چگونه است و چگونه باید متمرکز گردد، استوار است. بدون شک مهم ترین و حساس ترین مساله در مدیریت ایجاد تعادل و توازن بین عملکرد اقتصادی و عملکرد اجتماعی است.
اخلاق در مدیریت امروزه از مسائلی نظیر ارتشاء، دزدی و تبانی فراتر میرود. هنگام مواجهه با چنین مسائلی چگونه باید تصمیم گیری کرد و چه چیزی صحیح، مناسب و عادلانه است. در این مقاله شیوه تصمیم گیری ما در قبال جامعه و مسائل مدیریتی را مورد تجزیه و تحلیل قرار میدهد.

 

 



:: برچسب‌ها: اخلاق سازمانی, اخلاق و مدیریت, ارگان, اقتصاد, بازار, تجزيه و تحليل, حقوق, دانلود, دانلود پروژه, سازم ,
:: بازدید از این مطلب : 61
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:25
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
ورزش در آب
تناسب و سلامت جسم
رهایی از تنش
آسایش
چرا ورزش در آب؟
ورزش در آب برای چه کسانی مناسب است؟
چگونه از منافع ورزش در آب بهره مند شویم؟
نکات ایمنی
چند نمونه از حرکات ورزشی در آب
کشش ساق پا
بالا بردن پا از پشت
کشش ساق پا
چگونه از منافع ورزش در آب بهره مند شویم؟
توصیه های مفید برای ورزش در آب
تنفس
نوشیدن آب
پرهیز از کافئین
از مو و پوست خود محافظت کنید
از شایستگی مربی خود مطمئن شوید
چند نمونه از حرکات ورزشی در آب
راه رفتن درجا
بالابردن پا از پهلو
کشش ساق پا
شنا ورزشی برای همه
نکات مهم
فواید شنا کردن
تجهیزات
منابع و ماخذ

ورزش در آب:
محیط و تسهیلات استخر محل مناسبی برای تفریح و شادی است و ورزش را به کاری مفرح مبدل می کند. ورزش بیشتر توصیه پزشکان به همه ما است، اما ممکن است شما جزو افرادی که به دلایل مختلفی چون آرتروز، اضافه وزن و یا شیوه زندگی بسیار کم تحرک، نگران تاثیر منفی ورزش بر استخوان ها، مفاصل و ماهیچه هایشان هستند، باشید. شاید پذیرفتن این موضوع که به ورزش بپردازید اصلا برایتان ممکن نباشد، آن هم در آب. اما توصیه پزشکان به چنین افرادی همین است: ورزش در آب. بسیاری از افراد حداقل به خاطر یکی از دلایل زیر به ورزش در آب می پردازند:
تناسب و سلامت جسم: سیستم قلبی – عروقی مقاوم، ماهیچه های نیرومند و پرتوان، انعطاف پذیری، هماهنگی، چالاکی و تعادل همه از اجزاء تشکیل دهنده جسمی متناسب و سالم هستند که با پرداختن به ورزش در آب به دست می آیند و تقویت می شوند.
جنبه های درمانی: ورزش در آب به افراد آسیب دیده، اشخاصی که در دوران پس از جراحی یا بیماری شدید به سر میبرند کمک می کند تا بهتر و سریع تر بهبود یابند.
رهایی از تنش: ورزش کردن در یک محیط آرام بخش آبی به شما امکان می دهد تا تنش های ناشی از کار، مشکلات و مسائل نگران کننده را فراموش کنید و به ذهن خود استراحت بدهید.
آسایش: تاثیر خنک کننده و حالت ماساژ مانندی که از حرکت در آب به وجود می آید، به ورزشکار کمک می کند بدون احساس گرما یا خستگی، به انجام حرکات بپردازد.
تفریح: محیط و تسهیلات استخر محل مناسبی برای تفریح و شادی است و ورزش را به کاری مفرح مبدل می کند.

 

 



:: برچسب‌ها: آرتروز, استخر, اضافه وزن, تربیت بدنی, تنفس, حرکات ورزشی, دانلود, دانلود پروژه, سلامت جسم, شنا, مربی, ,
:: بازدید از این مطلب : 59
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:14
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
موسسات کارآفرینی کوچک در اقتصادهای پیشرفته
فرهنگ موسسات کارآفرینی کوچک
موسسات کارآفرینی کوچک و اتحادیه های تجاری
اندازه سازمان بعنوان عاملی در محدود کردن تغییر
آموزش و فراگیری
پذیرش اندک شیوه های جدید استخدامی
رفاه کارکنان
نتیجه گیری
منبع

چکیده:
مدیریت موثر کارکنان بطور روز افزون در ادبیات موضوعی آن، بعنوان عاملی که سهمی حیاتی در نیل به عملکرد و بقای سازمانی دارد، شناخته میشود. با این وجود، مطالعات صورت گرفته روی پویایی های مدیریت منابع انسانی در موسسات کارآفرینی کوچک، نسبتا پراکنده هستند. این مقاله به دامنه ای از انتشارات پژوهشی توصیفی میپردازد تا نشان دهد که فرهنگ فرد گرایی مالک – محور و عدم رسمیت، درحال شیوع در این شرکت هاست. در نتیجه این عوامل، مقولات اساسی منابع انسانی همچون، فعالیت های مرتبط با عملکرد،‌ آموزش و توسعه، ‌توازن نیروی کار و دیگر ابعاد حساس رفاه نیروی کار را متاثر میسازند. عدم رسمیت و فقدان راهبرد جهت آگاهی نسبت به روابط مالک – کارمند، در تقابل با فشارهای روز افزون سیاسی در جهت تدوین قوانین در حوزه مدیریت کارکنان در موسسات کارآفرینی کوچک قرار دارند. پاسخ به این فشارها، احتمالا مفاهیم ضمنی مهمی، ‌هم در زمینه روابط با کارکنان و هم عملکرد سازمانی، در بر خواهند داشت.

 

 



:: برچسب‌ها: آسيب شناسی مديريت, آموزش و توسعه, آموزش و فراگيری, اقتصاد, تجاری, دانلود, دانلود پروژه, رفاه كاركنان ,
:: بازدید از این مطلب : 73
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:76
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
فصل اول (مفاهیم اولیه)
سیستم عامل چیست؟
دیدگاه برتر
دیدگاه سیستم
اهداف سیستم
ظهور تدریجی و سیر تکاملی سیستم‌های عامل
پردازش سریالی یا پیاپی
پردازش دسته‌ای
تکامل سیستم‌ عامل‌های جدید
خلاصه فصل اول
فصل دوم (تطابق تکنیک های سیستم عامل با نسل‌های کامپیوتر)
سیستم‌های عامل دسته‌ای
سیستم‌های بلادرنگ
سیستم‌های خوشه‌ای
سیستم‌های توزیع شده
سیستم‌های با ارتباط محکم
سیستم‌های با ارتباط سست
سیستم‌های عامل ترکیبی
سیستم‌های خاص – منظور پردازش تراکنش‌ها
خلاصه فصل دوم
فصل سوم (مدیریت حافظه)
نیازهای مدیریت حافظه
جابجایی
حفاظت
اشتراک
سازمان منطقی
سازمان فیزیکی
مولفه مدیریت حافظه اصلی
مولفه مدیریت حافظه‌ جانبی
حافظه‌های میانگیر
حفاظت از حافظه
تخصیص حافظه
اولین جای مناسب
بهترین جای مناسب
بدترین جای مناسب
خلاصه فصل سوم
فصل چهارم (زمان‌بندی)
اهداف زمان‌بندی
عادل باشد
توان عملیاتی را بالا ببرد
تعداد استفاده‌کنندگان زیاد
قابل پیش‌بینی باشد
هزینه‌های سیستم را به حداقل برساند
متعادل نمودن استفاده از منابع
رسیدن به یک حالت متعادل
از به تعویق انداختن به مدت نامحدود اجتناب شود
استفاده از اولویت‌ها
ارجحیت به برنامه‌های کلیدی
سرویس مناسب
تنزل منظم تحت بار سنگین
انواع زمان‌بندها
زمان‌بند بلندمدت
زمان‌بند میان‌مدت
زمان‌بند کوتاه‌مدت
الگوریتم‌های زمان‌بندی
الگوریتم اولویت با اولین ورودی
الگوریتم اولویت با کوتاه ترین کار
الگوریتم اولویت با کمترین زمان باقیمانده
الگوریتم نوبتی
الگوریتم اولویت با بالاترین نسبت پاسخ
زمان‌بندی صف چند سطحی
خلاصه فصل چهارم
خلاصه
نتیجه‌گیری
فهرست منابع

فهرست اشکال:
دیدگاه انتزاعی به بخش‌های مختلف یک سیستم کامپیوتری
خواسته‌های آدرس‌دهی فرآیند
پشتیبانی سخت‌افزاری برای ثبات‌های جابجایی و حد
زمان‌بندها

چکیده:
سیستم عامل بدون شک مهم‌ترین نرم‌افزار در کامپیوتر است. پس از روشن‌کردن کامپیوتر، اولین نرم‌افزاری که مشاهده میگردد، سیستم عامل بوده و آخرین نرم‌افزاری که قبل از خاموش کردن کامپیوتر مشاهده خواهد شد، نیز سیستم عامل است. سیستم عامل نرم‌افزاری است که امکان اجرای تمامی برنامه‌های کامپیوتری را فراهم می‌آورد. سیستم عامل با سازماندهی، مدیریت و کنترل منابع سخت‌افزاری، امکان استفاده بهینه و هدفمند آن ها را فراهم می‌آورد. سیستم عامل فلسفه بودن سخت‌افزار را به درستی تفسیر و در این راستا امکانات متعدد و ضروری جهت حیات سایر برنامه‌های کامپیوتری را فراهم می‌آورد.
تمام کامپیوترها از سیستم عامل استفاده نمی‌نمایند. مثلاً اجاق‌های مایکرویو که در آشپزخانه استفاده شده دارای نوع خاصی از کامپیوتر بوده که از سیستم عامل استفاده نمی‌نمایند. در این نوع سیستم‌ها به دلیل انجام عملیات محدود و ساده، نیازی به وجود سیستم عامل نخواهد بود. اطلاعات ورودی و خروجی با استفاده از دستگاه‌هایی نظیر صفحه کلید و نمایشگرهای LCD، در اختیار سیستم گذاشته میگردند. ماهیت عملیات انجام شده در یک اجاق گاز مایکروویو بسیار محدود و مختصر است، بنابراین همواره یک برنامه در تمام حالات و اوقات اجرا خواهد شد.
برای سیستم‌های کامپیوتری که دارای عملکردی به مراتب پیچیده‌تر از اجاق گاز مایکروویو میباشند، به خدمت گرفتن یک سیستم عامل باعث افزایش کارآیی سیستم و تسهیل در امر پیاده‌سازی برنامه های کامپیوتری می‌گردد. تمام کامپیوترهای شخصی دارای سیستم عامل می‌باشند. ویندوز یکی از متداول ترین سیستم‌های عامل است. یونیکس یکی دیگر از سیستم های عامل مهم در این زمینه است. صدها نوع سیستم عامل تاکنون با توجه به اهداف متفاوت طراحی و عرضه شده است. سیستم‌های عامل مختص کامپیوترهای بزرگ، سیستم‌های روبوتیک، سیستم‌های کنترلی بلادرنگ، نمونه‌هایی در این زمینه میباشند. از این‌رو برای بهره‌وری بهتر از کامپیوتر باید سیستم عاملی انتخاب شود که دارای قابلیت بالایی باشد.

مقدمه:
سیستم عامل یکی از نرم‌افزارهای سیستم است که بعنوان واسطی بین سخت‌افزار و برنامه‌های کاربردی و کاربران عمل مینماید.
ویژگی ها و وظایف سیستم عامل عبارتند از:
الف) کنترل و ایجاد هماهنگی بین برنامه‌های کاربردی مختلف در استفاده از سخت‌افزار.
ب) کنترل عملکرد دستگاه‌های مختلف ورودی و خروجی.
ج) تخصیص منابع به برنامه‌های مختلف.
سیستم عامل برنامه‌ای است که هسته‌ آن همواره بر روی کامپیوتر، در حالت اجرا قرار دارد. دو هدف اصلی سیستم عامل، ایجاد سادگی برای کاربرد و استفاده‌ کارا و موثر از کامپیوتر است.

 

 



:: برچسب‌ها: آدرس دهی, اشتراک, الگوريتم , برنامه های کامپيوتری, بهينه, تخصيص منابع, حفاظت, دانلود, زمان بندی, ساز ,
:: بازدید از این مطلب : 80
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:30
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
کلید واژه ها
اهداف و کارکردهای اینترنت
چرا باید اینترنت را فهرست نویسی کنیم؟
چه کسی اینترنت را فهرست نویسی میکند؟
برخی مشکلات در زمینه فهرست نویسی منابع اینترنتی
چرا فهرست نویسی سایت های وب دشوار است؟
مارک، ابرداده و اس.جی.ام.ال
رده بندی و اینترنت
نتیجه گیری
منابع و مآخذ

چکیده:
درعصر حاضر که دوره پیشرفت سرسام آور فناوری بالاخص فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی است، کمتر حرفه ای را می بینیم که فناوری رنگ تازه ای به آن نداده و یا در آن تغییر و تحول ایجاد نکرده باشد. علوم کتابداری و اطلاع رسانی نیز همپای دیگر علوم نه تنها از این پیشرفت ها مصون نمانده است، بلکه خود نیز بعنوان یکی از تجلی گاههای عمده فناوری های جدید اطلاعاتی و ارتباطی از جمله اینترنت میباشد.
در اولین سال های ظهور اینترنت در کتابخانه ها به هیچ وجه گمان این همه تاثیرات عمیق این فناوری جدید بر کارکردهای کتابخانه نمی رفت. امروزه کتابداران با چالش های جدیدی در حرفه خود روبرو هستند، از جمله حوزه فهرست نویسی و سازماندهی از اینترنت بسیار تاثیر پذیرفته است و از آنجایی که خود اینترنت نیز بعنوان یک محمل اطلاعاتی جدید و از طرفی دیگر حجم روزافزون منابع اطلاعاتی موجود در اینترنت در حال افزایش است، باعث شده که کتابداران را در پی یافتن راه های بهتر و مطمئن تر جهت کسب اطلاعات دقیق تر، مفید تر و سریع تر از این محیط جدید، به تلاش و تکاپو وادارد.
آنچه در دهه های گذشته ذهن کتابداران را به خود مشغول داشته است، بحث آینده سازماندهی و تغییر قالب منابع اطلاعاتی و چگونگی سازماندهی، دسترسی و اشاعه این نوع منابع بوده است. کتابداران با توجه به ضعف اینترنت در سازماندهی منابع اطلاعاتی در تلاش هستند که روشهای مناسبی را ذخیره سازی و بازیابی بهتر و مناسب تر اطلاعات به کار گیرند.

 

 



:: برچسب‌ها: اطلاعات, اینترنت, بازیابی, دانلود, دانلود پروژه, ذخیره سازی, سازماندهی, صفحات وب, فناوری, فهرست نويس ,
:: بازدید از این مطلب : 80
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:20
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
الگوریتم ژنتیک
مقدمه
مفاهیم اولیه در الگوریتم ژنتیک
کد کردن
رشته
جمعیت
مقدار برازندگی
عملگر ترکیب
عملگر جهش
فرآیند نتخاب
تعیین مراحل اولیه قبل از اجرای الگوریتم
تعیین نحوه نمایش یا کد بندی نقاط فضای جستجو
تعریف میزان برازندگی
تعیین پارامترها و متغیرها
مشخص کردن شرط پایان تکرار و نحوه انتخاب خروجی الگوریتم
الگوریتم ژنتیک ترکیبی ابتکاری برای زمان بندی JOB SHOP
نتایج محاسباتی
منابع

چکیده:
زمان بندی برای تولید کارگاهی (job shop) از دو زمینه مدیریت محصول و بهره وری گروهی خیلی مهم است.
هر چند که این امر کاملا متفاوت است با بدست آوردن یک جواب بهینه با متدهای بهینه یابی مرسوم، زیرا مسئله مورد نظر دارای محاسبات خیلی پیچیده میباشد.(مسئله فوق از نوع NP-Hardاست.)
اثبات شده است که الگوریتم ژنتیک (GA) برای تنوع وضعیت هایی که شامل زمان بندی و توالی می باشند(S.S) موثر می باشد.
در این مقاله یک نوع الگوریتم ژنتیکی ابتکاری هایبرید برای مسئله n/m/G/Cmax پیشنهاد شده است، هایبرید به این خاطر که قوانین زمان بندی از قبیل SPT و MWKR با الگوریتم ژنتیک ادغام شده اند، همچنین از تکنیک جستجوی محلی (NST ) بعنوان رویه ای کمکی جهت بهبود حل عملکردی کمک گرفته ایم.
کارایی و اثر بخشی این الگوریتم جدید به وسیله مقایسه با برخی متدهای معروف دیگر از قبیل الگوریتم های NST (تکنیک جستجوی محلی)، SA (تبرید شبیه سازی شده) و ژنتیک، به اثبات رسیده است.

 

 



:: برچسب‌ها: اثر بخشی, الگوریتم, الگوریتم ژنتیک, برازندگی, بهره وری, تولید, جمعیت, دانلود, دانلود پروژه, رشته, زم ,
:: بازدید از این مطلب : 85
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:17
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
پیش گفتار
سرگذشت یونیکس (UNIX)
ویژگی های سیستم عامل یونیکس (UNIX)
ساختار سیستم عامل یونیکس (UNIX)
فایل های سیستم عامل یونیکس (UNIX)
فرمان های سیستم عامل یونیکس (UNIX)

پیشگفتار:
سیستم عامل یونیکس (UNIX) با سایر سیستم عامل های دیگر تا اندازه ای متفاوت میباشد زیرا در اصل این سیستم برای برنامه نویسی تهیه گشته است.
و از یک سو چگونگی تولید و رشد سیستم عامل یونیکس (UNIX) با دیگر سیستم های عامل متفاوت است. آمدن این سیستم عامل به جهان تکنولوژی از سمت جهان بازرگانی (تجارت) نبوده است واین خود دلیلی است برای همه گیرشدنش.
البته این سیستم عامل نوشته نشده است بلکه در پاسخ به نیازهای برنامه نویسی در پروژه های خاص به تدریج تکامل یافت و تا به امروز نیز به این سیر تکاملی ادامه داده است.
ما در این نوشته با سرگذشت و ساختار و فرمان های سیستم عامل یونیکس (UNIX) آشنا خواهیم شد.

 

 



:: برچسب‌ها: unix, بازرگانی, برنامه نویسی, تجارت, تولید, تکنولوژی, دانلود, ساختار, سیستم عامل, فایل, فرمان, پروژه ,
:: بازدید از این مطلب : 75
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 فروردين 1395 | نظرات ()