نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:16
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
چرا کارآ‏فرینی در روستا؟
یافته‌های کلیدی و راهکارهای توسعه کارآفرینی روستایی
استراتژی کلان توسعه و توسعه اقتصادی مشخص
استراتژی توسعه اقتصادی
توسعه روستایی معادل توسعه کشاورزی
ساختارهای سلسله‌ مراتبی سکونت‌گاه‌ها، توسعه روستایی یکپارچه و توسعه پایدار
صنایع تبدیلی
صنایع فرهنگی
خدمات دولتی
رویکرد خوشه‌ای
ایجاد جامعه دانش‌ بنیان، جامعه یادگیرنده و جامعه اطلاعاتی
توسعه فناوری های مناسب و اشاعه آنها
ادغام فناوری های سنتی موجود در مناطق روستایی کشور با فناوری های نوین و پیشرفته
توسعه فناوری
فرهنگ‌ سازی
سه استراتژی اساسی برای توسعه کارآفرینی روستای

مقدمه:
مطالعه برنامه‌ها، استراتژی ها، سیاست‌ها و راهکارهای مختلف توسعه (در سطوح مختلف) همراه با بررسی تجربه عملی کشورهای مختلف در زمینه توسعه روستایی و توسعه کارآفرینی و اشتغال زایی در روستاها، درس‌ها و نکات کلیدی بسیار مهمی را پیش روی ما گذاشته است. اگر چه الزاماً نمیتوان عیناً از این تجربیات و رویکردها استفاده نمود اما توجه به آنها و یادگیری درست نکات، باعث روشن‌شدن فضای موضوع کارآفرینی و اشتغال زایی در روستاها و تسهیل و تسریع فرآیند سیاست گذاری در این زمینه خواهد شد. به علاوه میتوان در بسیاری از موارد با بکارگیری رویکرد بومی سازی، با استفاده از ابتکارات و دانش سایر ملل، به‌ گونه‌ای اثر بخش روشها، طرح‌ها و برنامه‌های محلی را طراحی و اجرا نمود.

 

 



:: برچسب‌ها: استراتژی, اشتغال زايی, اطلاعات, اقتصاد, بومی سازی, توسعه, خدمات دولتی, دانش بنيان, دانلود, روستا, سي ,
:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:21
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
نمای شماتیک گیاه زعفران
مشخصات گیاه شناسی
زیستگاه
قسمت های مورد استفاده گیاه
ترکیبات شیمیایی
خواص مهم دارویی گیاه
طرز استفاده
تنطور زعفران
گرد زعفران
مضرات و سمیت
تقسیم بندی انواع زعفران
زراعت زعفران
نیازهای اکولوژیکی
مواد و عناصر غذایی مورد نیاز گیاه
روش کاشت، تاریخ و فواصل کاشت
مناطق کاشت زعفران در ایران
دستگاه پیاز کار زعفران مشهد
آفات و بیماری های زعفران
آفات
بیماری ها
برداشت محصول – انبارداری و بسته بندی زعفران
میزان و عملکرد محصول
تشخیص زعفران مرغوب و اصل
روش تجربی
روش آزمایشگاهی
روش اول
روش دوم
تقلبات
مواد مغذی موجود در زعفران
جنبه های اقتصادی زعفران ایران
تولید و مصرف زعفران
صادرات زعفران

مقدمه:
زراعت زعفران از ویژگی های خاص برخوردار است. نیاز اندک آن به آب، امکان بهره برداری محصول به مدت 7 سال، سهولت در امر نگهداری محصول زعفران، حمل و نقل آن و نیز عدم نیاز مراحل کاشت، داشت و برداشت محصول به ماشین آلات زراعی سنگین و اشتغال زایی و بازده اقتصادی بالا از پتانسیل های زراعت زعفران محسوب میشود. افزایش مصارف صنعتی دارویی و غذایی زعفران میتواند در امر افزایش سطح زیر کشت این محصول که به طلای سرخ ایران معروف میباشد بیانجامد. افزایش قیمت زعفران توجیه اقتصادی این محصول را بدنبال دارد.
زعفران از جنبه های مختلف غذایی، دارویی، زینتی و صنعتی اهمیت دارد. این محصول یک ماده غذایی مقوی است که مردم از آن بمنظور خوشرنگ و خوشبو کردن انواع غذاها استفاده میکنند. زعفران محصولی است که از آن استفاده های دارویی فراوانی میشود. دلیل آن نیز وجود درصدی روغن در زعفران است. از زعفران بعنوان ماده ای رنگ زا و خوشبو کننده در صنعت داروسازی، پنیر سازی، شیرینی سازی و تهیه انواع شربت و بستنی استفاده میشود. در صنایع دیگر از جمله رنگ آمیزی کاغذ و ابریشم نیز از زعفران استفاده میکنند. در گذشته های دور از زعفران بعنوان مرکب برای نوشتن و نقاشی استفاده میشده است.

 

 



:: برچسب‌ها: آزمايشگاه, آفات, اقتصاد, اكولوژيكی, انبارداری, برداشت محصول, بستنی, بسته بندی, بيماری, تركيبات شيميا ,
:: بازدید از این مطلب : 63
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:18
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
خانواده سیب زمینی (Solanaceae)
مواد شیمیایی موجود در سیب زمینی
سموم موجود در سیب زمینی
سبز شدن رنگ پوست سیب زمینی
سولاتونین
سولانین
سیب زمینی
نگهداری سیب زمینی
کلیات گیاه شناسی
ترکیبات شیمیایی
خواص داروئی
طرز استفاده
مضرات

خانواده سیب زمینی (Solanaceae):
بیش از 150 ماده شیمیایی در سیب زمینی شناسایی شده است که شامل سولانین، اسید اگزالیک، ارسنیک، تانن، نیترات و بیش از یکصد ماده دیگر میباشد. سولانین که یک آلکالوئید تلخ مزه است بر اثر قرار گرفتن غده ها در معرض نور در اپیدرم ساخته میشود و بر اثر تجمع آن رنگ غده سبز و مزه تلخ ایجاد میگردد. مصرف 25-20 میلی گرم از آلفا – سولانین برای انسان سمی و ممکن است باعث تولید نوزادان ناقص الخلقه شود. سیب زمینی دارای یک بازدارنده آنزیم اینورتاز (Invertase) است که مانع هیدرولیز شدن قندها میشود. فلفل نیز دارای ماده کاپسایسین (Capsaicine) است که باعث ناراحتی های پوستی یا ناراحتی های معده میشود. میوه های گوجه فرنگی دارای توماتین (Tomatine) میباشند که یک گلیکوآلکالوئید استری است. بیشترین مقدار توماتین 87 درصد در میوه های گرجه فرنگی سبز گزارش شده است. میوه های قرمز رسیده 3-2 روز پس از برداشت همه توماتین خود را از دست میدهند.
سـیـب زمـیـنـی بـا نـام عـلـمـی سـولانـوم تـوبــــروســــوم(solanum tuberosum) یک گـیـاه یـک سـالـه از خــــانـــواده (solanacea) می باشد. گوجه فرنگی، بادنجان و فلفل هـا نیز جـــزو همین خانواده محسوب می گردند. هندی ها در حدود 4 هـزار سـال پـیـش نخـستـیـن مـــردمانی بودند که سیب زمـیـنــی را در آمریکای جنوبی در پرو کشت دادند. بیش از هـزار گـونه سیـــب زمینی در سراسر جهان وجود دارد. نام نخست سیب زمینی (batata) بوده است که اسپانیایی ها آن را در قرن 16 به (potato) تغییر دادند. سیب زمینی خوراکی در واقع قسمت غده مانند(tuber) ساقه زیرزمینی گیاه سیب زمینی می باشد. 2 نقش غده سیب زمینی ذخیره غذایی گیاه و خاستگاه نسل بعدی سیب زمینی ها می باشد.

 

 



:: برچسب‌ها: آلکالوئید, آنزیم, ارسنیک, اسید اگزالیک, اپیدرم, بادنجان, تانن, توماتین, خواص داروئی, دانلود, سم, سمو ,
:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:14
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
تاریخچه‌ نقاشی عهد صفوی
آشنایی با پیدایش پایتخت سلسله‌ صفوی
آشنایی با موضوعات نقاشی عهد صفویه
ورود سبک اروپایی به نقاشی ایرانی
رضا عباسی و اهمیت آثار وی

تاریخچه‌ نقاشی عهد صفوی:
هرات در سال 1507 با حمله‌ شیبک خان ازبک سقوط کرد. خود او نیز سه سال بعد در جنگ مرو به دست شاه اسماعیل بیست و سه ساله، شکست خورد و به قتل رسید. اسماعیل که قبلاً در ابتدای قرن شانزدهم، ترکمانان آق قیونلو را تار و مار کرده بود، اکنون با این پیروزی بیشتر موقعیت خودر ا در امپراطوری خویش استحکام بخشید. بعد از هشت و نیم قرن استیلای عرب‌ها و مغولان و تاتارها بار دیگر ایران انسجام یافت. دوره‌ جدیدی آغاز شده بود، سلسله‌ صفوی که به دست اسماعیل پایه گذاشته شده بود، به مدت بیش از دویست سال دوام یافت و بعد به دست افغان‌ها منقرض شد.
عهد صفوی از مهم ترین دوره های هنری در تاریخ اسلامی ما به شمار میرود. شاهان قدرتمند و هنر دوست سلسله‌ صفویه توانستد با تکیه بر ملت ایرانی و مذهب تشیع که از این زمان در ایران رسمیت یافت عصر درخشانی در زمینه‌ای مختلف هنری پدید‌ آوردند که در آن میان هنر نقاشی جایگاه ویژه‌ای دارد.

 

 



:: برچسب‌ها: آق قيونلو, امپراطور, تاتار, تاريخ اسلامی, تركمانان, جنگ مرو, دانلود, دوره صفويه, رضا عباسی, سلسله صف ,
:: بازدید از این مطلب : 92
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:35
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
آشنایی با عوامل زنده بیماری زا
مقدمه و تاریخچه بیماری ها
تعاریف و اصطلاحات بیماری شناسی گیاهی
دوره بیماری گیاهی
قارچ‌های و بیماری های قارچی
تشخیص قارچ‌ها
تهیه محیط کشت P D A
جدا سازی عامل بیماری از گیاه بیمار
لکه برگی کوروو لاریا بیماری پوسیدگی ژیلوس
لکه برگی کورته اسپوروآ لترناریا
پوسیدگی ساقه کاکتوس، فیلودندرون و میروتیلشیوم
بیماری های فتیوفتورای گیاهان زینتی
آنترا کنوز و لکه برگی نخل ها
بیماری لکه برگی سرکوسپورا گیاهان زینتی
جداسازی و خالص سازی
بیماری های پی تیومی گیاهان زینتی
عوامل بیماری زایی سفیدک سطحی
سفیدک سطحی، گل سرخ و بنفشه آفریقایی
بیماری های باکتریایی گیاهان زینتی
شناسایی علائم و بیماری های گیاهی
منابع

مقدمه و تاریخچه بیماری ها:
زندگی بشر به وجود و سلامتی گیاهان زنده وابسته است که نقش بسیار مهمی در زیباسازی مکان ها ایفا می کنند. توجه انسان ها به این گیاهان زیبا به زمان سومریی ها و مصری ها بر می گردد قدمتی حدود 3500 سال پیش دارد.
اهمیت بیماری های گیاهی غالباً ناشی از خساراتی است که با بروز اپیدمی یا خسارت معمولی به گیاهان زینتی و محصولات آن ها وارد میکنند اما خسارت معمولی بیماری ها در گیاهان بیشتر و با اهمیت تر از خسارت اپیدمی آن هاست. واین خسارت در کشو­رهای پیشرفته به چند درصد کل محصول برآورد شده است اما در کشورهای غیر پیشرفته به چندین درصد کل محصول بالغ می شود. در آمریکا طبق آماری که وجود دارد خسارت سالیانه بیماری ها قبل از تورم سالهای اخیر به سه میلیارد دلار برآورد شده است. در ایران از میزان خسارت بیماری های گیاهان زینتی اطلاع دقیقی در دست نیست هر چند خسارت ناشی از بیماری ها در ایران میتوانیم حدود 15 تا 20 درصد کل محصول تخمین بزنیم.
گیاهان زینتی بخش بسیار کوچکی در بین گیاهان را تشکیل می دهند که گاهی اوقات حدود 10 تا 50 درصد خسارت وارد میکنند. دو بیماری گیاهی از زمان های بسیاری مورد شناسایی انسان قرار گرفتند. حتی در زمان های قدیم عقاید خرافی درمورد بسیاری از پدیده­ های طبیعی از جمله بیماری های گیاهی در اجتماع حاکم بوده است که آن ها را اثر خشم خدایان برای مجازات کشاورزان می پنداشتند. حتی گاهی اوقات برای این بیماری ها خدایانی را خلق میکردند بعنوان مثال روپلیس رب گندم بود که همه ساله در فصل بهار به خاطر فعالیت خشم او مراسم مذهبی توام با قربانی بر پا می گردید. در قرن هفدهم فرضیه تولید خود به خودی پا بر جا بود تا این که از دانشمندان از جمله نشلیونسبت به آن شک و تردید کرد و بطور کلی توانست درسال 1927 اسپور قارچ ها را مورد مطالعه قرار بدهد. در نیمه اول قرن نوزدهم یعنی سال 1845 بیماری خطرناکی به نام بیماری بادزدگی سیب زمینی در اروپا اتفاق افتاد که سبب قحطی شد و بطور کلی جمعیت 8 میلیونی کشور ایرلند به علت قحطی و مهاجرت 2 میلیون کاهش پیدا کرد.
اولین نماتودپارازیت گیاهی در سال 1743 توسط نیدهام از خوشه گندم جداسازی شد و در سال 1886 مایل براولین بیماری موزائیک توتون را کشف کرد. اما با توجه به این که در طبیعت ده ها هزار بیماری وجود دارد و سلامتی گیاهان را تهدید میکند بطور متوسط هر گیاه ممکن است به صدها بیماری مبتلا شود هر پاتوژن یا بیمارگر میتواند 1 تا 100 گیاه را مبتلا بکند. بنابراین بمنظور سهولت مطالعه، همیشه دانشمندان به طریق­ های مختلفی بیماری ها را طبقه بندی می کنند. اولین و متداول­ ترین طبقه­ بندی از روی علائم آلودگی مثل پوسیدگی، لکه­ بری، پژمردگی و لکه­ زایی است.
طبقه بندی دوم بیماری های گیاهی، از روی عضو گیاه مثل بیماری های ریشه، میوه و شاخ و برگ است.
طبقه بندی سوم از روی نوع گیاه مورد حمله مثل بیماری های درختان میوه، نباتات زراعی و درختان جنگلی است.
طبقه بندی چهارم از روی عوامل بیماری زا است که متداول ترین روش بوده و بر مبنای این دو گروه بزرگ بیماری وجود دارند:
1) بیماری های مسری یا عفونی که دراثر عوامل بیماری زای زنده به وجود می آیند.
2) بیماری های غیر مسری که در اثر عوامل بیماری زای غیر زنده است.

 

 



:: برچسب‌ها: اپيدمی, برگ, بنفشه آفريقايی, بيماری های قارچی, بیماری, جداسازی, خالص سازی, خسارت, دانشمندان, دانلود, ,
:: بازدید از این مطلب : 65
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:14
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
اندازه گیری فیبر غذایی در غذاها
روش های وزنی شیمیایی
فیبر خام
روشهای استفاده از دترجنت
روشهای وزنی آنزیمی
روشهای دستگاهی آنزیمی
خلاصه مطلب
منابع و مأخذ

مقدمه:
اندازه گیری فیبر در مواد غذایی
انواع NSP:
الف) NSP محلول: شامل برخی همی سلولزها، صمغ و پکتین و لعاب که مصرف این نوع NSP موجب کاهش کلسترول خون میشود.
ب)NSP نامحلول: شامل سلولز و اکثر همی سلولز هاست و مصرف آن موجب حجیم شدن مدفوع و افزایش سرعت دفع و تماس کمتر مواد سمی سرطان زا با دیواره ی روده و نتیجتاً کاهش سرطان روده بزرگ میشود.
از نظر تاریخی در سال 400 قبل از میلاد پزشکی یونانی بنام Hippocrate می دانسته که سبوس بعنوان یک ماده ملین میتواند برای جلوگیری از یبوست استفاده شود ولی علت آن را شاید نمی دانسته تا این که تا اواسط دهه 80 دانشمندان کشورهای صنعتی متوجه شدند که بیماری هایی در این کشورها شیوع دارد که در کشورهای عقب افتاده غیر صنعتی وجود ندارد. از جمله تصلب شراین، سرطان روده بزرگ، سنگ صفرا، آپاندیس، اسهال خونی، واریس و بیماری های قندخون و … بعد از بررسی علت این بود که در رژیم نازایی این کشورها عمدتاً توابع Pro چربی و قند بود آثاری از فیبر (کربوهیدرات های غیر نشاسته ایی) در حالی که در رژیم غذایی کشورهای فقیر درصد عمده ایی را فیبر بعنوان ماده ایی ارزان – حجم و زود سیر کن استفاده میشود. پس ترکیباتی که به آن ها در کربوهیدرات های غیر نشاسته ایی میگوییم شامل صمغ های گیاهی، پکتین ها، هموسلولز مثل نپتوزانها – ترکیبات mucillagenus که کربوهیدرات های سنگین بود در آب ایجاد چسبناکی می کنند پس این ترکیبات به دو دلیل باعث از بین رفتن این بیماری ها میشوند:
1) کلسترول را روی ساختمان خود جذب سطحی میکنند Capacity Absorption
(ظرفیت جذب) و چون در سیستم گوارش هضم و جذب نمی شوند کلسترول را به همراه خود دفع میکنند.
2) خاصیت جذب آن water binohing: مثلاً سبوس تا 2 برابر وزن خود آب جذب میکند پس property آب نسبتاً زیادی را در دستگاه گوارش نگه داشته که حرکات دودی دستگاه گوارش بهتر انجام شده حالت ملین دارد و از یبوست جلوگیری
میکند پس به این فیبر اصطلاح Dietary fiber یابند رژیمی گویند. در حالی که تا دهه 70 تعریف فیبر از طرف موسسه (AOAC) عبارت بود از بقایای ترکیبات دیواره سلولی گیاهان که در مقابل آنزیم های دستگاه گوارش مقاوم بوده و مورد هضم و جذب قرار نگرفته و پس از هیدرولیز با اسید سولفوریک داغ و با سود داغ و الکل باقی میماند.

 

 



:: برچسب‌ها: nsp, آنزیم, آپاندیس, اسهال خونی, اسید سولفوریک, بیماری, بیماری های قندخون, تصلب شراین, دانلود, رژیم ,
:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:22
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
تاریخچه پنبه در ایران
مشخصات گیاه شناسی پنبه
نکات فنی در زراعت پنبه
تاثیر حرارت بر پنبه
نور در پنبه
رطوبت
خاک
کود دهی در مزارع پنبه
بیماریهای پنبه
آفات پنبه
استفاده از مواد برگریز در پنبه
برداشت در پنبه
فهرست منابع

مقدمه:
عموماً در شرایط مختلف، عوامل تولید موجود و در دسترس (اعم از انسانی و غیر انسانی)، با محدودیت روبرو میباشد. با توجه به رشد جمعیت و افزایش تقاضا برای مواد غذایی، یک مشکل مهم محدودیت عوامل تولید است. این محدودیت‌ها، استفاده مطلوب و بهینه از منابع تولید کشاورزی را از طریق انجام تحقیقات مناسب برای افزایش کارآیی عوامل تولید ضروری می نمایاند.
زراعت پنبه و صنایع وابسته به آن در اقتصاد کشاورزهای در حال توسعه به دلیل ایجاد اشتغال و افزایش درآمد، اهمیت دارد. در ضمن دانه پنبه یک منبع مناسب برای تامین پروتئین و روغن مورد نیاز در تغذیه بسیاری از این کشورها بوده و از این نظر پنبه بعد از سویا قرار دارد.
پنبه در حال حاضر در 75 کشور که 70 کشور از آن ها جزو کشورهای درحال رشد محسوب میشوند، تولید میگردد و تعداد افرادی که تنها در این کشورها به نحوی از این محصول امرار معاش میکنند، حدود 200 میلیون نفر برآورد شده است. بدین ترتیب سهم پنبه در کمک به اقتصاد و پیشرفت جامعه روستایی در جهان سوم قابل توجه میباشد.
در کشور ما نیز پنبه یکی از مهم ترین منابع صادراتی غیرنفتی است، چنانچه پنبه به روش صحیح و پیشرفته تولید شود، محصول پربرکتی است که نه تنها درآمد خوبی برای کشاورزان تامین خواهد کرد، بلکه محصولات فرعی و صنایع وابسته به آن میتواند سهم مهمی در بالا بردن سطح اقتصاد کشور داشته باشد. در این زمینه فعالیت‌های مختلفی نظیر صنایع پنبه پاک کنی، روغن‌ کشی، تهیه غذای دام، نساجی و فرآورده‌های دیگری را میتوان نام برد که همگام با افزایش تولید، در بالا بردن سطح اشتغال و درآمد ملی تاثیر دارد. اگر این منافع با ارزی که از صدور مازاد آن حاصل میشود، در نظر گرفته شود، اهمیت اقتصادی این محصول بیشتر مشخص میشود.

 

 



:: برچسب‌ها: آفات پنبه, اقتصاد, بیماری پنبه, تغذيه, توليد, حرارت, خاک, دانلود, رشد جمعيت, رطوبت, زراعت پنبه, صادر ,
:: بازدید از این مطلب : 61
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:84
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
تاریخچه و مبدا پیدایش هلو
گیاه شناسی هلو
گلدهی
عادت گلدهی هلو
نونهالی
گرده افشانی
تشکیل میوه
وقایع مهم در تشکیل میوه
رشد و نمو میوه
ناهنجاری های رشد و نمو میوه
شکافتن هسته
تنظیم رشد میوه
ریزش میوه
دوره ریزش
تنظیم طبیعی ریزش
تنک میوه
رسیدن میوه هلو
هرس درختان هلو
اثر هرس بر کیفیت میوه
نیازهای آب و هوایی هلو
سیستم های کشت درختان هلو
پایه های مورد استفاده هلو
هلوهای بذری
هیبریدهای هلو و بادام
بادام بذری
سیستم های تربیت درختان هلو
تربیت به روش گلدانی
تربیت به روش پنجه ای
تربیت به روش هرمی
تربیت به شکل ‎Y
مواد شیمیایی کنترل کننده رشد
تر ازول‌ ها و اهمیت آن ها در باغبانی
پکلوبوترازول
مکانیسم عمل و اثرات PBZ
تاثیر PBZ روی رشد درختان میوه
جذب و نقل و انتقال PBZ
تاثیر نوع و زمان کاربرد پکلوبوترازول
مناسب ترین روش و زمان کاربرد PBZ
اثرات مورفولوژیکی
اثر بر ریشه
اثر بر شاخ و برگ
تاثیر PBZ روی سطح مقطع تنه
تاثیر PBZ بر روی تشکیل جوانه های گل، تراکم گل، زمان گلدهی، تشکیل میوه، رشد و نمو و کیفیت میوه
استفاده عملی از ‍PBZ
کاربردهای باغبانی PBZ و تحقیقات سم شناسی بر روی آن
بحث و نتیجه گیری
منابع

تاریخچه و مبدا پیدایش هلو:
هلو بومی مناطق گرم چین میباشد، ولی به نظر میرسد که سال ها قبل از معرفی شدن به اروپا که از آن جا به آمریکای شمالی برده شد در ایران کشت میشده است. به جز سیب، هلو وسیع ترین درخت میوه خزانه دار کشت شده در آمریکا میباشد و درختی است نسبتاً کم عمر که دارای اندازه متوسط تا کوچک میباشد. از نظر ژنتیکی، هلو خیلی کمتر از سیب و گلابی متغیر میباشد و میوه هر نهال بذری کشت میشود و حداقل قابل خوراک میباشد و طبیعتاً زودبار میدهد لذا اصلاح ارقام جدید آسان میباشد. اغلب ارقام هلو که امروز به کار میروند محصول برنامه های اصلاح نژاد آزمایشی میباشند. برنامه های اصلاح نژاد موفقیت آمیز در مناطق مختلف دنیا منجر به تولید ارقام تجارتی خیلی بیشتری از آن چه که در مورد سیب و گلابی یافت میشود گردیده است که کشت میشود.

 

 



:: برچسب‌ها: آب و هوا, اصلاح نژاد, بادام, باغبان, تربيت, دانلود, درختان, رشد و نمو, رويش, سم شناسی, سيب, كشت, كيف ,
:: بازدید از این مطلب : 88
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:30
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
دوره امویان
نقاشی دیواری در دوره عباسی
دوره سلجوقیان
دوره ساسانیان
دوره صفویه
دوره هخامنشی
دوره تیموریان
سیری در نقاشی های دیواری غارهای دوشه
غار آلتامیر و غار لاسکو
دوره مصر
دوره هنر
دوره چین
دختر نوشیروان
نقاشی های بزرگ دیواری ساسانی
شادروان استاد احمد علی کهزاد
کشف کتیبه‌ خط کوفی و نقاشی دیواری ایلخانی در فیروزکوه
نقاشی های دیواری صفوی

 

 



:: برچسب‌ها: احمد علی کهزاد, امويان, ايران, تيموريان, جهان, خط كوفی, دانلود, دوره عباسی, ساسانيان, سلجوقيان, صفوي ,
:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:49
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
علم منطق
تعریف منطق
فایده منطق
خطای ذهن
موضوع منطق
تصویر و تصدیق
علم و ادراک
ضروری و نظری
کلی و جزئی
نصب اربعه
کلیات خمس
روابط فلسفه و عرفان
نظریه خلق جدید عرفا
فلسفه اسلامی پیش از ملاصدرا
فلسفه نقادی
فلسفه و کلام در دوران اسلامی
عقل در دین و فلسفه
نسبت علم و فلسفه جدید با اسلام
دین با علم و فلسفه جدید نمی تواند جمع شود
منابع

علم منطق:
یکی از علومی که از جهان خارج دارد حوزه فرهنگ اسلامی شد و پذیرش عمومی یافت و حتی بعنوان مقدمه ای بر علوم دینی جزء علوم دینی قرار گرفت علم منطق است.
علم منطق از متون یونانی ترجمه شد، واضح و مدون این علم از سلطاطالیس یونانی است. این علم در میان مسلمین نفوذ و گسترش فوق العاده یافت اضافاتی بر آن شد و بر سر حد کمال رسید.
بزرگترین منطق های ارسطویی که در میان مسلمین تدوین شد منطق الشفای بوعلی سینا است.
منطق الشفا چندین برابر منطق خود ارسطو است. متن یونانی، ترجمه عربی و هم ترجمه دیگر منطق ارسطو به زبان های دیگر اکنون در دست است. منطق ارسطو را ضین بن اسحاق ترجمه کرد و اکنون عین ترجمه موجود است.
در قرون جدید به وسیله فرانسیس بیکن انگلیسی و دکارت فرانسوی منطق ارسطویی سخت مورد هجوم و ایراد قرار گرفته سال ها و بلکه در سه قرن گذشته در حالی که اروپا ایمان خود را به منطق ارسطویی به کلی از دست داده بود تدریجاً از شدت حمله و هجوم به آن کاسته شد. برای ما لازم است نه مانند عده ای چشم بسته منطق ارسطویی را ینپذیریم و همچنین مانند عده ای دیگر چشم بسته آن را محکوم نکنیم بلکه تحقیق کنیم و ببینیم ارزشی که منطق ارسطویی برای خود قایل است چه ارزشی است.
ناچاراً باید آن را تعریف کنیم.

 

 



:: برچسب‌ها: ارسطو, اسلام, بوعلی سينا, دانلود, دوران اسلامی, دين, عرفا, عرفان, عقل, علم, علم منطق, علوم اسلامی, ع ,
:: بازدید از این مطلب : 98
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 فروردين 1395 | نظرات ()